Dnevni horoskop za 07.05.2017.

0

Ovan

OvanDanas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vrijeme onima sa kojima se niste vidjeli duže vrijeme, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni. Dobro raspoloženje.

 

Bik

BikDanas ćete željeti da provedete veći dio vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i neke obaveze koje imate prema njima mogu djelimično zakočiti. Ipak, jedan dio dana izdvojite za kontakt sa ljudima koji vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo.

 

Blizanci

BlizanciEnergija ovog dana vam u potpunosti odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vrijeme. Najbolje ćete se osjećati ako sa grupom prijatelja zajedno izađete. Flertovanje, dobro raspoloženje.

 

Rak

RakOsjećate veliku želju da napravite neke značajne promjene u svojim porodičnim relacijama i pokušaćete da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.

 

Lav

LavNaglašeno polje pokreta, komunikacije, dogovora danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu, da biste proveli više vremena sa njima. Mogućnost za izlazak sa voljenom osobom ili simpatijom.

 

Djevica

DjevicaNe morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Bolje je da se okrenete svojim prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti. Dan se još može pokazati kao dobar za vas.

 

Vaga

VagaVage danas žele da uživaju. Jednostavno, danas nećete da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama… Želite da budete u dobrom društvu, okruženi nekim veselim i nasmijanim licima. A o svemu onome što vas opterećuje, razmišljaćete drugi put…

 

Škorpija

ŠkorpijaŠkorpije danas mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate namjeru da pozovete prijatelje ili neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.

 

Strijelac

StrijelacNa koju ćete vi tačno stranu, od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek vidjeti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Moraćete drugačije da se organizujete.

 

Jarac

JaracAko već idete u neki provod, izlazak – nemojte se opterećivati nekim nebitnim sitnicama. Na prvom mjestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, jer ste previše dugo “stisnuti”. Gledajte na život sa neke malo ljepše i vedrije strane.

 

Vodolija

VodolijaTranzitni Mjesec je danas u vašem polju planova i vi biste da ga maksimalno iskoristite. U suštini, hoćete na jedno dvanaest strana odjednom, ako je to ikako moguće. U svakom slučaju, raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gdje god da odete, provešćete se odlično.

 

Ribe

RibeNemate ama baš nikakvog razloga da upadate u neka razmišljanja i da se povučete u sebe. Umjesto toga, pravac na neki susret sa prijateljima, koji vam i te kako mogu uljepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cijene.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info