Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Koliko god da su dani iza vas naporni i koliko god da se osjećate iscrpljeno i iscijeđeno, ipak će vas ova sedmica na svaki mogući način “podići” i oraspoložiti. Vrlo brzo će vam biti jasno da izlazite iz teškoća, da se neke mogućnosti za promjene otvaraju i da vas situacije sada same od sebe “guraju” u nekom pozitivnom pravcu. Ostvarićete kontakte sa pravim ljudima, napravićete neke solidne dogovore, stare saradnje ćete učvrstiti i, u svakom slučaju, bićete zadovoljni postignutim. Podršku za svoje planove sada imate pa, prema tome, ne odustajte od njih.

Ljubav. Pun Mjesec u znaku Škorpije i polju komunikacije, susreta, dogovora, komšiluka, donijeće slobodnim Djevicama mnogo aktivnosti, mnogo pokreta, ali i mnogo novih poznanstava. Neko od vas će se zainteresovati za komšiju, neko će poželjeti da se upozna sa osobom koju često susreće u saobraćaju, neko će shvatiti da ima vrlo, vrlo zanimljive prijatelje na društvenim mrežama… Vrlo podsticajni dani su pred vama, a da se nešto može pokrenuti na brzinu – i te kako može! U vašim emotivnim relacijama, sada ste i vi i voljena osoba u periodu kada je vrijeme da se ispravljaju greške. Tolerantniji ste, spremniji za dogovor i za kompromis i mnogo ćete lakše doći do zajedničkih rješenja. Doduše, zbog punog Mjeseca mogu se aktivirati i ljubomora i posesivnost, ali sada samo kao “začin”, ne kao problem kod vas…

Zdravlje. Mnogo bolje se osjećate nego ranije. Još uvijek vas povremeno drma jača nervoza, ali sada je mnogo jednostavnije izaći sa njom na kraj.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info