Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Istina je da i dalje morate da se junački borite za ono što želite. No, poenta je u tome da se rezultati tih vaših borbi sada konačno i vide. Uopšte nisu loši dani pred vama, dosta toga ste uspjeli da raščistite, neke su se situacije razjasnile ili pokrenule, a čak ni problemi koji će i u ovom periodu dolaziti, s vremena na vrijeme, nisu nešto na čemu ćete se “spotaći”. Rješavate ih u hodu, dosta brzo, jer vam mozak radi kao satić. Ovo je dobar period i za ideje, za inicijativu, za pravljenje nekih novih planova. Vrlo ste stabilni.

Ljubav. Divan aspekt Marsa iz vašeg znaka sa Jupiterom iz polja životnih zadovoljstava, ljubavi, zabave samo govori o tome da su slobodni Blizanci i dalje u životnoj fazi koja im i te kako prija, a u kojoj mogu pronaći i neke zanimljive osobe koje će im dodatno uljepšati svakodnevnicu. U ovom je periodu lako započeti nove ljubavne priče. Da li će ih biti isto tako lako i održati, to je već neko drugo pitanje. No, svakako vam se preporučuje da se opustite i koristite ove dobre dane koji su pred vama. U vašim emotivnim relacijama, konačno ste ušli u period kada je i te kako lako moguće doći do stabilizacije, smirenja, do nekih pravih dogovora sa partnerom. Oboje ste dosta korektni (doduše voljena osoba nešto više nego vi) i ovo vrijeme iskoristite da probudite neke pozitivne elemente ponovo u vašem odnosu. I bilo je vrijeme.

Zdravlje. Kod mlađih Blizanaca – dobra zdravstvena situacija. Stariji neka urade neke osnovne analize krvi. Može biti i manjih problema sa pritiskom i ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info