Bik: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Još uvijek je jako naglašeno polje podsvijesti, tajni, strahova pa i tokom ove sedmice nećete moći baš da se pohvalite mirom u poslovnom segmentu. Doduše i vi ste jednim dijelom krivi, jer se previše opterećujete i onim čime ne biste trebali. Pokušavate da kontrolišete situacije oko vas, ali to je sada praktično nemoguće pa biste trebali da se malo opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Vjerujte – em će vama biti lakše, em ćete vidjeti da sve funkcioniše i bez vašeg nerviranja. Podršku od strane drugih imate i trebali biste da saslušate pokoji savjet ili prihvatite ponuđenu pomoć.

Ljubav. Slobodni Bikovi nisu nezadovoljni trenutnim dešavanjima. Evidentno je da se par pripadnika suprotnog pola “vrzma” oko vas i da vam stoji udvaranje sa njihove strane. Pun Mjesec može u vama probuditi jače potrebe za ulaskom u parterstvo i pokretanjem neke emotivne priče. U tom smislu, budite pažljivi prilikom odabira. Ne dozvolite da samo strasti upravljaju vašim odlukama. Pun Mjesec u znaku Škorpije i vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava dovodi do intenziviranja kontakta sa voljenom osobom. Iako je, realno gledano, u ovom periodu dosta dobra situacija sa partnerom, kod nekih od vas se može probuditi želja i za pokojim kontaktom “sa strane”. Ovo je sedmica kada neke tajne priče i te kako mogu otpočeti.

Zdravlje. Da ste nervozni – jeste. Da možete nešto ove sedmice uraditi po tom pitanju – možete. Budite u pokretu, malo rekreacije će vam samo dobro doći.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info