Dnevni horoskop za 06.05.2017.

0

Ovan

OvanNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli uljepšaće vam dan. Neki među vama odlično će se provesti izvan grada, dok će roditelji iskoristiti svaki trenutak da budu što više s djecom. Nemojte se ustručavati reći nekome šta mislite o njemu. Makar se radilo i o osobi do koje vam je posebno stalo, istinom ćete postići željene rezultate.

 

Bik

BikVaša rječitost i smisao za šalu neće proći neprmijećeno, posebno ako je riječ o osobama suprotnog pola. Imaćete uspjeha u zavođenju, osvajanju i pri sklapanju novih poznanstava. Opušteni trenuci u društvu voljene osobe uvjeriće vas u veliku privrženost koju osjećate jedno prema drugom.

 

Blizanci

BlizanciDobro bi vam došlo da malo odmorite i obnovite istrošenu energiju. Psihička ravnoteža biće vam malo uzdrmana usljed prošlih zbivanja i iskušenja, a i nervoza će vam kvariti raspoloženje. Povećana je briga i njega za članove porodice, što će vam dodatno trošiti energiju. Ako imate partnera, neka s vama podijeli obaveze.

 

Rak

RakRazveseliće vas telefonski poziv, ljubavna ponuda ili izlet izvan grada. Simpatija će vam porukom dati do znanja koliko joj značite, ali odluka će biti samo na vama. Bračne veze biće ispunjene ljubavlju i razumijevanjem. Blizina drage osobe odagnaće i posljednje tragove napetosti i nesigurnosti.

 

Lav

LavMogla bi vas osvojiti bivša ljubav i u vama probuditi potisnuta osjećanja pa ćete ponovno izgarati u strastima. Oni koji namjeravaju veče provesti u društvu, dobro će se zabaviti, ali ne pretjerujte s alkoholom. Ako ste u braku, s partnerom ćete voditi razgovore o novcu. Međutim, ideja o dizanju kredita ipak će vam se činiti prevelikim zalogajem.

 

Djevica

DjevicaBićete skloni pretjeranoj aktivnosti, što će pojačati osjećaj umora i podstaknuti vas da usporite ritam. Omogućite sebi kvalitetan odmor, makar to značilo i otkazivanje nekih susreta i druženja. Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali će uspostaviti sklad u poremećenim emotivnim odnosima.

 

Vaga

VagaUkoliko želite da se bolje osjećate i izbjegnete izloženost stresu, povucite se u samoću. Dopuštaju li vam mogućnosti, otputujte negdje, posjetite rođake u drugom gradu i češće ugađajte sebi stvarima koje vas vesele. Partneru ćete biti teško shvatljivi pa će i sam izgubiti volju da s vama započne bilo kakav razgovor.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete se energično. Telefonskim razgovorima sa simpatijom održavaćete ljubav na daljinu, a kafe s prijateljima pridonijeće opuštenosti. Veče je stvoreno za druženje pa nemojte boraviti u kući. Razna iznenađenja su moguća, čak i nagli ljubavni preokret – primijetiće vas neko za koga ste mislili da je to nemoguće.

 

Strijelac

StrijelacNe kvarite dan poslovima koji mogu pričekati, nego se posvetite porodici i opuštajućim aktivnostima. Trošićete energiju na, ionako nerješive, situacije. Udaljićete se od stvarnosti i pronalaziti neobjektivne razloge kako biste protumačili teškoće. Neki mogu očekivati da im se javi bivši partner koji će poželjeti čuti vaš glas.

 

Jarac

JaracNećete pogriješiti ako se spakujete i dan provedete na obližnjem izletištu. Okolini ćete slati znakove koje će suprotni pol očitavati kao otvorenost prema novim iskustvima. Zato nije isključeno da se nađete na meti nekog ko će vam se svidjeti. Održavate li vezu na daljinu, na pomolu je veselo iznenađenje.

 

Vodolija

VodolijaLjubavni sklad mogle bi poljuljati otežavajuće okolnosti. Možda je partner u novčanim dugovima koji ga frustriraju. Nećete pomoći ako ćete samo prigovarati – zajednički sagledajte problem, možda pronađete rješenje. Rješavanje stambenog pitanja, selidba ili preseljenje u drugi grad ciljevi su koji će se početi ostvarivati.

 

Ribe

RibeNećete se lako prilagođivati kućnom ritmu pa ćete biti skloni prigovaranju. Oženjene neće zaobići bračni nemiri. Partner bi se mogao usprotiviti vašim odlukama. Prigovaraće vam zbog pretjeranog idealizma ili sklonosti izbjegavanju obaveza. Nemojte ignorisati probleme, jer ćete se zaplesti u lavirint teško rješivih ljubavnih teškoća.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info