Dnevni horoskop za 04.05.2017.

0

Ovan

OvanNećete se moći pohvaliti radnom motivacijom. Zabavljaće vas bezbrižno čavrljanje s kolegama i prepričavanje smiješnih događaja. Zbog vaše spontanosti drugi će rado biti u vašem društvu. Ljubavni život odvijaće se na granici između privlačnosti i odbijanja. Stari problemi izbiće na površinu i poljuljati emotivnu stabilnost.

 

Bik

BikKonstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, usmjeravajući se na rješavanje najproblematičnijih situacija. Ako ste u potrazi za poslom, dobri su izgledi da ga pronađete pa već od ranog jutra u tome budite aktivni. Partnerova nesigurnost će biti pojačana. Dokažite mu da nema razloga sumnjati u vas i vašu ljubav.

 

Blizanci

BlizanciNe upuštajte se u nove poslove ili partnerstva ukoliko niste sigurni da će vam se isplatiti – nova zaduživanja vam ne trebaju. Pronađite ravnotežu između provoda s društvom i ugađanja sebi, jer vam je nužan pravi odmor. Previše mudrovanja oko nebitnih situacija moglo bi vas izmoriti pa i biti uvod za bezvoljna stanja.

 

Rak

RakRaspoloženje će vam biti promjenjivo. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Šta god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas zbuniti. Pouzdajte se u svoju intuiciju i pratite želje, taman i pogriješili. Rodbinski odnosi donose vam više zadovoljstva.

 

Lav

LavVaš pristup poslu će biti praktičan i objektivan. Prihvataćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene pa i one koje su možda ispod vašeg nivoa znanja. Korist od toga biće višestruka, a ovakav pristup otvoriće vrata novim poznanstvima. Puno novca potrošićete na unutrašnje uređivanje kuće.

 

Djevica

DjevicaNalazićete prave riječi da prikažete svoje osobine u najboljem svjetlu. Zračićete nečim posebnim, što će privlačiti ljude pa će od vas tražiti savjete. Smiješi vam se uspjeh ako poslujete s inostranstvom. Odnos s partnerom sve je bolji, zato što se vaša međusobna komunikacija veoma popravila.

 

Vaga

VagaNemojte se dovesti u položaj onoga koji udovoljava drugima, a na sebe ne misli. Porodične dužnosti ravnomjerno podijelite svima koji ih mogu obavljati. Budite odlučniji u odnosima s djecom – pretjeranim popuštanjem učinićete ih nedovoljno odgovornima.

 

Škorpija

ŠkorpijaUspješni će biti oni koji se bave intelektualnim radom, iako neće zaostajati ni oni kojima se glavni dio posla odnosi na fizički rad. Nastojte se razonoditi u društvu prijatelja, jer ćete provesti ugodne trenutke. Odmaknite se od pojedinaca koji vas iscrpljuju ili vas pokušavaju izrabljivati. Pomoći ćete prijatelju u rješavanju njegovog problema.

 

Strijelac

StrijelacRačunajte na povećanu napetost u vezi koju ćete podstaknuti nepromišljenim i burnim reakcijama. Previše emotivno proživljavate događaje. I slobodni će biti preosjetljivi i pogrešno tumačiti simpatijino ponašanje, misleći da kod nje nemaju šanse. Ne gubite nadu, jer već od sutra stvari naglo kreću nabolje.

 

Jarac

JaracDan je odličan za putovanja, kontakte sa strancima i nadogradnju znanja. Prihvatite udvaranje slobodne osobe. Čak i ako taj odnos ne preraste u ljubavnu vezu, mogli biste razviti posebnu prijateljsku bliskost. Nezaposleni bi mogli promijeniti status, makar se radilo i o privremenom honorarnom poslu.

 

Vodolija

VodolijaMoraćete izaći na kraj sa zbijenim rokovima, pretjeranim šefovim zahtjevima ili napetim odnosima s kolegama. Cijeli radni proces biće usporen, jer se neko neće pridržavati dogovora. Pripazite na finansije, neka dugovanja teško podmirujete. Vodi vas nepogrešiv instinkt, ali bilo bi dobro da uzmete malo više vremena kako biste dobro analizirali situaciju i sve opcije.

 

Ribe

RibeBićete podložni tuđem uticaju i skloni mijenjanju stavova. Bližnji neće imati mnogo razumijevanja za vas. Osjećaćete se usamljeno, čak i ako ste u vezi. Od partnera nećete dobijati željeno razumijevanje i podršku, što će biti povod raspravama. Ipak, ovaj nalet negativnih okolnosti je prolazan pa ni posljedica neće biti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info