Dnevni horoskop za 03.05.2017.

0

Ovan

OvanNa vaš ljubavni život podsticajno će djelovati planete koje će vas otvoriti osjećanjima. Živjećete intenzivno, uživati u dodirima, pogledima i svemu što ljubav čini dragocjenom. Ako je vaša veza u krizi, shvatićete šta je tome bio uzrok i postati sigurniji u svoje želje. U jednoj spontanoj situaciji riješićete krupan problem.

 

Bik

BikPorodični život moraćete uskladiti s porastom broja poslovnih obaveza. No, djelovanje na obje strane moglo bi vas iscrpiti. U poslovnoj komunikaciji nailazićete na teškoće, a pogodiće vas i nedostatak podrške bliskih kolega. Ne obazirite se nego se oslonite isključivo na sebe. Manje zdravstvene tegobe uzrokovaće loša probava.

 

Blizanci

BlizanciSplet okolnosti pokazaće vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imaće značaja u ostvarivanju ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Blizak prijatelj pruža vam veliku podršku.

 

Rak

RakPlanete upućuju na ambiciju. Istraživaćete profitabilnost novih poslova i usavršavati postojeće znanje. Sastanci, poslovni pregovori i putovanja će se intenzivirati. Kupovaćete, prodavati i mnogo vremena potrošiti na sređivanje poslovne dokumentacije. Slobodne očekuje ugodan izlazak s osobom suprotnog pola.

 

Lav

LavBilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti, dokazaćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećaćete se ranjivo i umorno, ali to je samo uticaj Mjeseca u vašem znaku koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.

 

Djevica

DjevicaPred vama su obaveze koje donose povećanu odgovornost. Promjene u životima vaših najbližih odraziće se i na vaš životni ritam. Mogli biste se nečeg odricati ili žrtvovati kako bi njima bilo bolje. Svoje želje i potrebe ćete potisnuti i zbog toga osjećati jačanje unutrašnjeg nezadovoljstva. Nemojte sami ponijeti sav teret na svojim leđima.

 

Vaga

VagaObavljaćete istovremeno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvatati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.

 

Škorpija

ŠkorpijaPosao rasporedite tako da ne dođete u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.

 

Strijelac

StrijelacPlanetarni uticaji omogućiće da proširite duhovne i profesionalne spoznaje, nešto naučite ili zaključite. Trenuci besposlenosti biće rijetki, znaćete uposliti svoje ruke ili misli. Uspješno ćete učiti, trgovati i komunicirati s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za svečani prijem ili nečije vjenčanje.

 

Jarac

JaracNećete biti raspoloženi za druženje i razgovore. Bližnji će primijetiti u kakvom ste raspoloženju pa će vas pustiti na miru. U večernjim satima vratiće vam se dobro raspoloženje. Zato ne pridajte prevelik značaj tmurnim mislima. Dobićete dobre vijesti vezane za odobrenje kredita ili rješavanje problematike nasljedstva.

 

Vodolija

VodolijaOsjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije i odnose. No problemi se neće riješiti preko noći i provodićete mnogo vremena razmišljajući o tome šta i kako uraditi. Ma koliko se trudili neke stvari odbaciti ili ostaviti po strani, to vam neće poći za rukom. Sve dok ih ne riješite, nećete se smiriti.

 

Ribe

RibeOkolnosti koje su vas do juče zabrinjavale više vam neće izgledati nerješive. Bićete komunikativni, otvoreni prema novim iskustvima i nećete se lišavati baš nikakvog užitka. Osvajaćete šarmom i privlačnim izgledom te zanimljivim stilom oblačenja. Mnogi od vas biće oduševljeni rezultatima novog režima ishrane.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info