Dnevni horoskop za 01.05.2017.

0

Ovan

OvanBudite spremni na ustupke, posebno ako je riječ o djeci i roditeljima. Nemojte tjerati inat, radije popustite pa će biti mira u kući. Ako veče provodite u društvu nedovoljno poznatih ljudi, nemojte im se povjeravati, ma koliko vam se to činilo bezazleno. Razgovor sa starijim ukućaninom, možda s glavom porodice, neće najbolje proći.

 

Bik

BikBićete puni pokretačke energije pa ćete uspjeti motivisati i one koji su pasivni i nemotivisani. Mnogo toga biće moguće, naročito na ljubavnom planu. Dajte do znanja da znate i primati i davati ljubav. Tako ćete partneru pokazati da ga cijenite i prihvatate. Ako ste u braku, moguće je manje neslaganje ili svađa.

 

Blizanci

BlizanciNepogrešivo ćete znati šta želite u ljubavi i šta morate preduzeti da biste to i dobili. Ipak, pripazite da stvari ne izmaknu kontroli i postanete previše zahtjevni prema partneru. Bavite li se sportom, istaknućete se fizičkom spremnošću. Ako danas putujete, nikud ne žurite!

 

Rak

RakNećete se miriti sa stanjem stvari pa će vas potreba za promjenom podstaknuti da učinite nešto za sebe ili da odlučnijim koracima pridonesete kvalitetu života. Čak će i oni najnesigurniji među vama otvorenije komunicirati sa suprotnim polom. Bićete ugodni i zabavni pa će partner uživati u svakom trenutku provedenim s vama.

 

Lav

LavŽeljećete vrijeme odvojeno samo za sebe i svoje interese, uprkos pozivima za izlazak. Više će vam odgovarati da na miru sanjarite ili se opuštate uz dobru knjigu. Neko bi mogao iznevjeriti vaše povjerenje ili ćete se morati braniti od kritika. Znaćete da niste krivi, ali izgubićete mnogo energije dok dokažete suprotno.

 

Djevica

DjevicaOsjećaćete se opušteno i zadovoljno. Ostvarićete planove vezane za finansije, djecu, zabavu ili putovanje. Iako ćete se pribojavati da se emotivno zadovoljstvo ne rasprši, duboko u sebi znaćete da ste u vezi koja ima budućnosti. U večernjim satima priuštite sebi izležavanje na kauču, čitanje dobre knjige ili toplu kupku.

 

Vaga

VagaDan iskoristite za porodična okupljanja ili druženje s prijateljima. Popravite narušene odnose, potrudite se. Odnos sa starijim članovima porodice nameće strpljivost. Nekome od njih može zasmetati vaša netaktičnost. Krajem dana uživaćete u čitanju lake literature.

 

Škorpija

ŠkorpijaPostaćete svjesniji uloge i značaja drugih. Shvatićete da je potrebno mijenjati pristup i više se prilagođavati, što vas vodi u izgrađivanje povjerenja s bitnim ljudima. Mogli biste ugostiti prijatelje ili rodbinu iz drugog grada. Simpatija bi vas mogla pozvati na večernji izlazak i time otvoreno pokazati koliko joj se sviđate.

 

Strijelac

StrijelacAko vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. U razdoblju ste koje vas čini odgovornijima i zrelijima te podstiče da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Nemojte biti u grču, nego dopustite sebi više slobode. Rasteretite se u dobrom društvu, potrošite nešto više novca – jednostavno, priuštite sebi ono što želite.

 

Jarac

JaracPreviše ćete se zamarati drugim ljudima, a premalo vremena provoditi sami sa sobom, analizirajući situacije koje su vas uvalile u neželjene probleme. Bićete podložni dubokim osjećanjima, ljubomori, čak i posesivni. Ako je vaš odnos krenuo stranputicom, privolite partnera na iskren razgovor. Ne čekajte da nesporazumi uzmu maha.

 

Vodolija

VodolijaDan će proteći u znaku pojačane komunikacije. Ukoliko radite danas, kolege će vam izraziti svoje divljenje zbog radnih postignuća. Rado ćete pozivati prijatelje u svoj dom i odlaziti drugima u posjete. Bićete pričljivi, ali ponekad će vaša iskrenost i verbalna brzopletost jako zaboljeti one do kojih vam je najviše stalo.

 

Ribe

RibeImaćete snažnu potrebu da prekinete sa dosadašnjim načinom života i oslobodite se stega koje vam onemogućuju da budete ono što želite biti. Merkur će vam pomoći da kvalitetno predstavite svoje ideje i potrebe bližnjima. Veče donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženje ili ljubavna iskustva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info