Dnevni horoskop za 27.04.2017.

0

Ovan

OvanPrepreka će biti manje pa ćete raspolagati s više pokretačke energije. Nove mogućnosti otvaraju vam se na finansijskom planu, kao i prilika da povećate prihode. Posvetite više pažnje izgledu. Pažljivo odabrana odjeća, frizura i šminka pridonijeće vašem samopouzdanju. Partner će pohvaliti vaš izgled.

 

Bik

BikLako ćete usvajati nove informacije i iskoristiti ih u pravom trenutku. Budite aktivni, kontaktirajte s ljudima i više se krećite. Iskoristite pogodan trenutak i istupite pred šefa sa svojim zahtjevima i prijedlozima. Ljubavni odnosi tek zaljubljenih odisaće prisnošću i postojanošću, a manji problemi još će vas više zbližiti.

 

Blizanci

BlizanciZbog svoje preosjetljivosti mislićete da su se svi urotili protiv vas. No to je samo odraz neraspoloženja koji je prolazan. U komunikaciji ćete ići u krajnosti, od ćutljivosti do pretjerane pričljivosti pa ćete partneru biti neshvatljivi. Mijenjajte poglede na život i ozbiljnije prihvatajte ljubavne odgovornosti.

 

Rak

RakVaše dobro raspoloženje pokretaće vas prema naprijed. U privatnom i ljubavnom životu napokon ćete donijeti odluke koje ste izbjegavali. Ostvarićete ugodne kontakte s partnerovom rodbinom i družiti se s ljudima od kojih možete mnogo naučiti. Bićete kreativni pa će vaš dom zabljesnuti u novom ruhu, osvježen novim detaljima.

 

Lav

LavBudite oprezni sa svima onima od kojih zavisite – lako možete pogriješiti ili nešto pogrešno reći. Pronađite izduvne ventile kroz hobije i druge opuštajuće aktivnosti. Uprkos vašoj nesigurnosti i zatvaranju u sebe, partner će dokučiti šta vas muči i podići vam raspoloženje svojim vrckavim duhom i humorom.

 

Djevica

DjevicaOdnosi s partnerom biće otvoreniji pa će se rasplesti mreža prijašnjih nejasnoća. Neki će u društvu upoznati osobu koja će načinom razmišljanja biti bliska vašem. Iz tog poznanstva mogla bi se izroditi korisna saradnja. U poslu vam kreće nabolje, a neki uticajni ljudi spremni su vas podržati u ostvarenju ambicija.

 

Vaga

VagaIzbjegavaćete pojedince koji previše zapitkuju i oduzimaju vam dragocjeno vrijeme. Pokušajte dan provesti u što mirnijem raspoloženju, ne dopuštajući da vas pojedinci iznerviraju. Pružite partneru konkretnije dokaze svoje ljubavi i naklonosti, posebno ako je nepovjerljiv. Ako ste u potrazi za poslom, samoinicijativa će se isplatiti.

 

Škorpija

ŠkorpijaBavite li se poslom koji podrazumijeva detalje, provjerite sve podatke kako bi grešaka bilo što manje. Poslovni ritam neće vam ostavljati dovoljno vremena za ljubav, osjećanja i drage ljude. Vodite računa o tome da ne ostavite utisak nepouzdane osobe. Obavite preglede, naručite se kod stomatologa i redovno uzimajte lijekove.

 

Strijelac

StrijelacPredstoji vam dan većih poslovnih obaveza i zaduženja. Nekog ćete mijenjati i odraditi njegov posao. Bićete odlučni u namjeri da prebacite na ukućane dio poslova i da ih privolite na saradnju. Shvatićete da ste preuzeli na sebe previše poslova. Veče je pogodno za povjerljive razgovore udvoje. Iznesite partneru svoje želje.

 

Jarac

JaracOdnosi s rodbinom postaju sve važniji – neko od njih pomoći će vam da se izvučete iz finansijske krize. Osoba o kojoj razmišljate predložiće vam susret ili ćete primiti poseban izraz naklonosti od nekoga kome je veoma stalo do vas.

 

Vodolija

VodolijaSilom prilika, mogli biste se družiti s ljudima s kojima nemate mnogo dodirnih tačaka. Pokušajte se prilagoditi, možda ste se ih pogrešno procijenili. Pojedinci će mijenjati planove zbog nekih privatnih obaveza ili problema. Tokom dana osjećaćete neobjašnjivu napetost, a s partnerom ćete se sporječkati i bez konkretnog razloga.

 

Ribe

RibeMoguće je sklapanje povoljnih poslova koji će vam ojačati položaj. Slobodni će sve više vremena provoditi s prijateljima, a posredstvom njih mogli bi upoznati privlačnu osobu. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s bliskim prijateljem. Objasnite li mu šta osjećate, podstaknućete ga na razgovor i dotaknuti se osjetljivih tema.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info