Dnevni horoskop za 26.04.2017.

0

Ovan

OvanDanašnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju posla i finansija. Očekujte da će vam naredni period od par mjeseci donijeti mogućnost za stabilizaciju u ovim segmentima. Tokom današnjeg dana stoji mogućnost neplaniranog finansijskog priliva.

 

Bik

BikMlad Mjesec dešava se tokom današnjeg dana u vašem polju ličnosti. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da se na drugačiji način postavite prema okolnostima u kojima ste trenutno. Tokom današnjeg dana očekujte dobro raspoloženje i produktivnost.

 

Blizanci

BlizanciMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u vašem polju tajni, podsvijesti, onoga što vam je nepoznato. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete razriješiti neke situacije koje vas trenutno muče. Tokom ovog dana naglašena je vaša inicijativa i otvorenost ka promjenama.

 

Rak

RakMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u vašem polju prijatelja, društvenih kontakata, veza i usluga. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da uz pomoć drugih ostvarite svoje pretenzije. Tokom ovog dana očekujte dobro raspoloženje i podsticajne trenutke.

 

Lav

LavMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u vašem polju karijere, pozicije. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da promijenite svoj trenutni poslovni status. Tokom ovog dana očekujte dobar kontakt sa poslovnim saradnicima, ali i šefovima.

 

Djevica

DjevicaMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u vašem polju planova, inostranstva, ekspanzije, proširenja. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da svoje pozicije u ovim segmentima unaprijedite i proširite. Tokom ovog dana očekujte živost u svim dešavanjima.

 

Vaga

VagaMlad Mjesec se danas dešava u vašem polju promjena, kriza, novca od strane drugih ljudi. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da znatnije promijenite svoje poslovne, ali i materijalne pozicije. Tokom ovog dana očekujte naglašenu živost u poslovnom segmentu.

 

Škorpija

ŠkorpijaMlad Mjesec se tokom ovog dana dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih, ali i emotivnih partnerstava. Pred vama je period od par mjeseci u kojem će doći do velikih promjena i novih početaka u ovim segmentima. Tokom ovog dana očekujte veliku posvećenost svojim obavezama.

 

Strijelac

StrijelacMlad Mjesec se tokom ovog dana dešava u vašem polju poslovne svakodnevnice, obaveza, životnih navika i zdravlja, odgovornosti. Pred vama je period od par mjeseci u kojem ćete moći da napravite neke nove početke i promijenite ustaljene životne obrasce. Tokom ovog dana dobri poslovni kontakti.

 

Jarac

JaracMlad Mjesec se tokom ovog dana dešava u vašem polju ljubavi, kreativnosti, životnih zadovoljstava. Pred vama je period od par mjeseci u kojem će doći do novih početaka i velikih promjena u ovim segmentima. Tokom ovog dana očekujte dobro raspoloženje i okrenutost važnim poslovnim i emotivnim kontaktima.

 

Vodolija

VodolijaMlad Mjesec se tokom današnjeg dana dešava u vašem polju doma, porodice, privatnog posla. Pred vama je period od par mjeseci u kojem će doći do velikih promjena u ovim segmentima. Danas vam slijedi usmjerenost na lične prioritete, bilo da su oni poslovne ili emotivne prirode.

 

Ribe

RibeMlad Mjesec se danas dešava u vašem polju komunikacije, kontakata, susreta, komšiluka, kraćih putovanja. Pred vama je period od narednih par mjeseci u kojem će doći do velikih promjena i pozitivnih dešavanja u ovim segmentima. Tokom ovog dana očekujte živost i kontakte sa mnogo ljudi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info