Dnevni horoskop za 24.04.2017.

0

Ovan

OvanNišta vas neće spriječiti u ostvarenju većih planova. Bićete sigurni u sebe i puni samopouzdanja. Moći ćete se jasnije izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoja stajališta. Ako ste odnedavno u vezi, sputajte sklonost kritici i ne donosite neosnovane zaključke. Pustite neka se odnos razvija spontano.

 

Bik

BikOčekuje vas prolazno neraspoloženje. Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite ukoštac s obavezama koje će se samo nakupljati. Ponudite pomoć kolegi u rješavanju iskrslog poslovnog problema, čak i ako nije u vašoj nadležnosti. Iznenadna posjeta poremetiće vam planove baš u trenutku kada ste se htjeli odmarati.

 

Blizanci

BlizanciVaši planovi mogli bi se početi ispunjavati, a odnosi s ljudima postati sadržajniji. Fizička i verbalna spretnost omogućiće vam da učinkovito i u kratkom roku ispunite naporne obaveze. Poželjećete više uzbuđenja u ljubavnom odnosu. Ipak, čini se da svojim postupcima nećete tome pridonijeti. Ne budite toliko nepopustljivi.

 

Rak

RakNemojte ulaziti u nesuglasice koje se pojavljuju među vašim kolegama – pustite ih neka se sami pomire. Odlazak u kupovinu nije najbolji način za popravljanje raspoloženja – obuzdajte poriv za trošenjem! Budite promišljeni i oprezni ako poslujete s osobom suprotnog pola, jer bi vas u nečemu mogla iznevjeriti.

 

Lav

LavPovećava se vaša kreativnost i interes za intelektualne poslove. Dan je odličan za pregovore i kratka putovanja. Imaćete odličnu sposobnost prosuđivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćena osjećanja. Neko će vas zadiviti pri prvom susretu, ali nemojte djelovati na temelju prvih utisaka.

 

Djevica

DjevicaPogodan je dan za naplatu dugova, ulaganja, različite oblike štednje i saradnju s poslovnim i bračnim partnerima. Moći ćete se pohvaliti odličnom intuicijom i darom govora. Otvoriće vam se prilika za poslovno putovanje. Uspješno ćete riješiti neke zavrzlame iz prošlosti, što će vam donijeti veliko olakšanje.

 

Vaga

VagaOčekuju vas situacije na koje nećete imati veći uticaj, a moraćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli moguće sukobe i nove neugodnosti, naoružajte se strpljenjem i razmislite prije burne reakcije. Neće vam polaziti za rukom obavljati više poslova istovremeno. Fokusirajte se na važne zadatke i osigurajte sebi što bolje radne uslove.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanetarni položaji idu u korist svima koji imaju ljubavnih problema. Moguća su pomirenja i novi počeci. Uživaćete u partnerovom zagrljaju i otvoreno izražavati osjećanja. Mogli biste stvarati planove o zajedničkoj budućnosti ili proširenju porodice.

 

Strijelac

StrijelacPlanete vam omogućuju da pospješite razumijevanje s partnerom, a češći izlasci pojačaće uzajamna osjećanja. Samci, pripremite se za nova ljubavna uzbuđenja, jer nije isključeno da baš danas nekog upoznate. Na poslu ćete briljirati – istaknuta kreativnost rezultovaće raznovrsnim idejama.

 

Jarac

JaracBićete efikasni i dokazati se kao vrstan organizator. Zaključite li da trenutne finansije ne idu ukorak s vašim troškovima, intenzivno ćete razmišljati o dodatnim prihodima. Iscrpljivaće vas porodične obaveze, bježaćete od odgovornosti i teško podnositi partnerovo nastojanje da vas promijeni. Moguća je i svađa.

 

Vodolija

VodolijaZahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim sposobnostima, uživaćete podršku šefova. Uvidite li da partnera nešto muči, podstaknite ga da vam se otvori. Dan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Slobodnjacima se smiješi dobra prilika – s nekim se mjerkate pogledima pa će i do susreta brzo doći.

 

Ribe

RibeUkoliko razmišljate o kupovini na otplatu, pažljivo sagledajte svoju finansijsku situaciju. Nemojte se zalijetati i provjerite sve opcije jeftinije kupovine. Zbivanja u privatnom životu iziskuju više popuštanja i prilagodljivosti. Moraćete omogućiti djeci veću slobodu i samostalnost u donošenju odluka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info