Dnevni horoskop za 20.04.2017.

0

Ovan

OvanProblematične situacije rješavaćete s manje prepreka i lakše pronalaziti nove prilike. Uživaćete naklonost kolega ili nadređenih pa će vam radni sati priuštiti zadovoljstvo. Slobodni će krenuti u osvajanje simpatije koja će brzo popustiti pred vašim čarima. Ako ste se upravo zaljubili, vaša će se romansa nastaviti.

 

Bik

BikBićete nestrpljivi i umorni pa će vam i sitnica biti dovoljna da se s nekim posvađate. Nemojte zamjeriti drugima zbog malih propusta i ljudskih slabosti. Budite velikodušni i susretljivi – dajte im do znanja da se niste uvrijedili. Zdravstvene tegobe biće prolazne, ali ipak će vas zabrinuti. Obogatite ishranu voćem i povrćem.

 

Blizanci

BlizanciOdlična koncentracija biće zaslužna za vaš uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti i spretnost u nalaženju informacija. U ljubavi nećete priznavati prepreke, ali ni mariti za pravila i norme. Ne oklijevajte simpatiji ili voljenoj osobi poslati poruku ljubavnog sadržaja.

 

Rak

RakNečija podrška pokazaće se bitnom za ostvarenje vaših ideja, pogotovo kada uvidite da uživate naklonost uticajne osobe. Lakše ćete planirati novčane poduhvate i manje se nervirati oko rashoda. Staloženo ćete rješavati bračne probleme. Nećete biti podložni mišljenju okoline nego raditi sve po svome.

 

Lav

LavNe dopustite da vas kolega provocira ili umanjuje vaše zasluge. Postavite se energično i branite svoj stav. Prisjetićete se bivše ljubavi i shvatiti da vas rastanak s njom sve manje boli. Na putu ste emotivnog oporavka pa ćete vrlo brzo biti spremni za novu ljubav. Ako imate zdravstvenih tegoba, nemojte odugovlačiti s odlaskom doktoru.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas mnogo posla. Biće vam teško prilagoditi se tuđim stavovima i potrebama, ali tu će biti ključ vašeg uspjeha. Nedostajaće vam takta i sluha za drugačija mišljenja, ali entuzijazam će vam pribaviti potrebne bodove. Na ljubavnom planu mučiće vas nesigurnost i neodlučnost, iako za to nema prave osnove.

 

Vaga

VagaIzvrsno ćete se snalaziti u aktivnostima koje traže svestranost i brzo djelovanje. Bićete produktivni i iz svake situacije izvući najbolje. Venerin uticaj podstaknuće vas na otkrivanje osjećanja prema simpatiji. Veze i brakove osvježiće nalet romantike. Ako imate neostvarenih ljubavnih planova, sada krenite u njihovo ostvarivanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaNedostajaće vam uzbuđenja, a za neke obaveze trebaće vam više vremena nego inače. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na sve što počnete raditi. Predstoji li vam razgovor s ljubavnim partnerom, vodite računa da nepromišljenim reakcijama ne umanjite dobre izglede za postizanje ustupaka.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaj dužnosti podsticaće vas na djelovanje. Vaše odluke i planovi ostvarivaće se na zamišljeni način. Mogli biste duže ostati na poslu, jer će neki rokovi biti pomjereni. Ukoliko planirate večernji izlazak, dobro ćete se zabaviti. Moguć je razgovor s bivšom simpatijom koja će vam dati do znanja da želi nov početak.

 

Jarac

JaracMogli biste promijeniti radno mjesto ili opis radnih zadataka. Finansijska situacija zahtijevaće ozbiljnije planiranje, jer su vam nedavni troškovi prilično ispraznili rezerve. Ozbiljnije ćete razmišljati o svom izgledu i zdravlju, posebno ako ste dobili koji kilogram više. Bićete uporni u tome da postignete željeni izgled.

 

Vodolija

VodolijaMnogi će se pomiriti s partnerom i početi ispočetka. Lako ćete sklapati nova poznanstva, a neka od njih mogu otvoriti priliku za novu ljubavnu priču. Razveseliće vas spoznaja da je neko poslušao vaš savjet i da zbog toga lakše izlazi nakraj sa svojim problemima. Ukućani će biti zadovoljni postignućima.

 

Ribe

RibeStatus na poslu ili u prijateljskom krugu mogao bi vam biti uzdrman. Iz nezgodne situacije izvući će vas osoba koja vam je sklona. Trenuci koje ćete provesti u samoći biće nužni. Odmarajte se više, a protiv stresa borite se sportom. Nekome će biti potrebna vaša pomoć u vrlo osjetljivoj situaciji, ali nećete biti sigurni šta uraditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info