Dnevni horoskop za 17.04.2017.

0

Ovan

OvanU potpunosti ste okupirani poslovnim dešavanjima tokom ovog dana. Neke obaveze morate raditi ispočetka ili se vratiti na nešto što ste propustili u prethodnom periodu. Vrlo korektan odnos sa voljenom osobom, mada ćete vjerovatno imati malo vremena jedno za drugo.

 

Bik

BikIako ćete često imati osećaj da nećete stići da na vrijeme završite ono što se od vas očekuje, ipak ćete biti u dosta dobrom raspoloženju i skladnom kontaktu sa onima sa kojima sarađujete. Danas pokrenite razgovore sa voljenom osobom i razriješite neke situacije iz prošlosti.

 

Blizanci

BlizanciNe trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete pokvariti sebi raspoloženje. Osjetite li umor, koristiće vam nekoliko sati popodnevnog sna. Neka vaše današnje aktivnosti budu smirene, a vi prikupljajte energiju za naredni dan.

 

Rak

RakAko ste na početku nove ljubavne veze, nemojte ponavljati stare greške. Simpatija će pomno promatrati svaki vaš postupak ili riječ. Živci će vam biti tanki pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se detaljima. Biće vam potrebno više sna i opuštajućih aktivnosti pa ih svakako omogućite.

 

Lav

LavJedan miran i stabilan dan je pred vama. Dosta toga možete u poslovnom segmentu obaviti pa se usmjerite na obaveze koje su vam posebno teške ili zahtjevne. I sa voljenom osobom biste trebali da se potrudite da dođete do rješenja za pitanja koja vas muče. Sada to možete.

 

Djevica

DjevicaFino raspoloženje tokom današnjeg dana. Spremni ste da prionete na poslovne obaveze, a u isto vrijeme lako pronalazite rješenja za neke napete situacije. Ovaj dan je izuzetno dobar i za odnos sa suprotnim polom. Ako ste usamljeni, može vam se javiti neko s kim ste izgubili kontakt i komunikaciju.

 

Vaga

VagaBićete svadljivi, a to će najviše osjetiti voljene ljude. Mogli biste biti čak i nepravedni, iako je dobro da konačno izgovorite ono što dugo prešućujete. Uživaćete u boravku izvan četiri zida pa bi bilo dobro da organizujete barem popodnevnu šetnju.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete ističu usklađenost vaših i partnerovih interesa. Udruženim snagama rješavaćete probleme, bez obzira na to ko ih je skrivio. Ako i niste planirali neko druženje, organizujte posjetu, roštilj, kartanje, bilo šta. Uživaćete u društvu, biti zabavni te se i sami odlično zabaviti.

 

Strijelac

StrijelacIako ćete biti uvjereni da vam samoća donosi najviše zadovoljstva, shvatićete da griješite. U druženju s ljudima spoznaćete koliko vam zapravo nedostaje zabave i opuštanja. Neke zanimljive poslovne ponude ili prijedlozi danas mogu doći do vas. Možda to nije baš ono što ste očekivali, ali ne biste trebali automatski da odbijate.

 

Jarac

JaracSvaka vrsta dogovora vam danas ide od ruke, zato nemojte biti statični – potražite sagovornike sa kojima ćete moći da napravite korektnu saradnju. U odličnom ste raspoloženju, stabilni i mirni i imate osjećaj da crni oblaci polako nestaju iznad vaših glava. Emotivno – pravi trenutak za aktivnosti prema partneru.

 

Vodolija

VodolijaIako, generalno gledano, nećete imati na šta da se požalite tokom ovog dana, ostaje u vama neko pritajeno nezadovoljstvo. Kao da niste u potpunosti uspjeli da ostvarite svoje namjere. Za divno čudo, skladan odnos sa voljenom osobom. Uspijevate da se sporazumijete.

 

Ribe

RibeVelika podrška od strane osoba u poslovnom okruženju za vaše ciljeve. Dan kada možete lako doći do zajedničkog rješenja sa sagovornikom. U emotivnom segmentu ne čekajte, već se trudite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se izuzetno dopada.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info