Dnevni horoskop za 16.04.2017.

0

Ovan

OvanTranzitni Mjesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi tokom cijelog dana i ovo vrijeme biste trebali da iskoristite i da maksimalno pokrenete i popravite odnos sa voljenom osobom.

 

Bik

BikVladarka vašeg znaka, Venera, poslije dugotrajnog kretanja retrogradnim hodom, konačno je otpočela svoje direktno putovanje i danas pravi odličan aspekt sa Marsom. Pravi je momenat da se poradi na muško-ženskim odnosima. Dobra komunikacija, velika strast.

 

Blizanci

BlizanciTranzitni Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali i ljudi sa kojima dolazite u kontakt, daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtjevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspješno.

 

Rak

RakNe dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lijep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu i sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima i članovima porodice.

 

Lav

LavOvo može biti skoro pa savršen dan za vas. Tranzitni Mjesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja i životnih radosti donijeće vam podsticajne momente i dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost i energiju svoje ličnosti.

 

Djevica

DjevicaPolje doma i porodice je naglašeno tranzitnim Mjesecom i danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promjene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

 

Vaga

VagaPolje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini naglašeno je tranzitnim Mjesecom, a vaša je vladarka od danas u direktnom hodu i odličnom aspektu sa Marsom. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači.

 

Škorpija

ŠkorpijaSekstil vašeg vladara Marsa i Venere iz polja ljubavi najviše danas baca akcenat na emotivne relacije. Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete.

 

Strijelac

StrijelacTranzitni Mjesec u vašem polju ličnosti daje vam jedno dobro raspoloženje, ali i pravu odmjerenost i osjećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umijete da se postavite na pravi način.

 

Jarac

JaracLako je danas doći do rješenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Lako možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da i sebi i drugoj strani maksimalno uljepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite i da uživate.

 

Vodolija

VodolijaTrazitni Mjesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Neki od vas će organizovati neko dešavanje kod svoje kuće i prijateljima prirediti zabavu i dobre momente. Baš onako kao što vi znate.

 

Ribe

RibeVenera iz vašeg polja ličnosti je direktna i u tačnom sekstilu sa Marsom iz polja pokreta i dogovora. Umjećete da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju ili pak emotivnom partneru, priđete i ostvarite dobar kontakt i komunikaciju. Mogućnost zanimljivih susreta.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info