Dnevni horoskop za 13.04.2017.

0

Ovan

OvanOčekuju vas povećani troškovi. Moraćete platiti neke usluge, izdvojiti novac za dječije potrebe ili finansijski pomoći nekom u porodici. Odnosi s prijateljima i ukućanima biće promjenjivi i neskladni. Prepustite partneru inicijativu i ne prigovarajte mu ako nešto ne bude onako kako je zamislio.

 

Bik

BikNećete biti u najboljoj psihofizičkoj formi, a umor ćete osjećati već od jutra. Srećom, jenjavaće prema večeri pa ćete i sami shvatiti da se radi o kratkotrajnom pogoršanju raspoloženja. Zato izbjegavajte razgovore o osjetljivim temama, a nemojte ni preuveličavati probleme. Zaustavite se na vrijeme i okrenite sve na šalu!

 

Blizanci

BlizanciVelika količina poslova iziskivaće bolju koncentraciju i organizaciju. Zato ne gubite vrijeme na nebitne aktivnosti i isprazne razgovore. Izbjegavajte zagušljive i sparne prostorije, više brinite o sebi i svom zdravlju. Moguće su promjene na radnom mjestu koje će i vas zahvatiti. Neki od vas danas će raditi prekovremeno.

 

Rak

RakBićete druželjubivi pa ćete spontano ulaziti u razgovore s nepoznatima. Ne oklijevajte simpatiji dati do znanja koliko vam znači i šta priželjkujete. Slobodnima predstoji veče u kojem će uživati u flertu. No ako je to odnos koji je tek na početku, ne stavljajte pred drugu stranu prevelika očekivanja.

 

Lav

LavU dobroj ste fizičkoj formi, ali pripazite se psihičkog iscrpljivanja. Od jutra ćete biti osjetljivi pa ćete sve primati k srcu. Izbjegavajte ulaganja i rizične poduhvate. Povucite se gdje se osjećate najsigurniji, pokušajte izbjeći porodične svađe. Prema večernjim satima položaj Mjeseca biće povoljniji pa ćete biti raspoloženiji.

 

Djevica

DjevicaŽelja za promjenom podstaknuće vas da na nov način pristupite sebi i problemima koji vas okružuju. Tražićete uzroke, analizirati sami sebe i pitati se jeste li neke situacije u životu mogli bolje urediti. No kako ste po prirodi veliki realist, brzo ćete shvatiti da ne možete baš uvijek sve kontrolisati.

 

Vaga

VagaKoncentracija vam neće biti najbolja, ali vam zato ne manjka fizičke snage pa možete pratiti i zahtjevniji radni tempo. Finansije će se naći u centru zanimanja. Možda će vas radnik u banci ponukati da razmislite o novim načinima štednje ili ćete od nekog posuditi novac, pokušavajući riješiti barem jedan dio svojih dugovanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaPremalo će biti trenutaka koje ćete moći provesti u samoći ili miru svog doma. Zato se pripremite na zvonjavu telefona ili goste na vratima. Na emotivnom planu biće ugodnih trenutaka. Osoba u koju ste zaljubljeni prirediće vam ugodno iznenađenje. Ako ste već neko vrijeme u vezi, pokazaće želju za zajedničkim životom.

 

Strijelac

StrijelacRješavajte ljubavne probleme, ne dopustite da mali problem preraste u krupan. Oprostite sebi svoje greške i krenite dalje. Neki će razmišljati o promjeni posla, drugi će muku mučiti s osjetljivim zdravljem. Nepovoljan Mjesečev uticaj izlaže vas napetostima i iscrpljujućim situacijama. Ojačajte organizam vitaminima.

 

Jarac

JaracPokušavate da neke situacije u poslovnom segmentu uskladite, da napravite dovoljno prostora za njih i da ih odradite kako treba. Sve će se ovo pokazati kao prilično zahtjevan zadatak za vas. Pokušajte da se opustite kada ste u blizini voljene osobe. Napeti ste i druga strana to osjeća.

 

Vodolija

VodolijaBićete predani obavezama, ali ne trudite se biti savršeni. Iscrpljivaće vas svađe s partnerom pa je najpametnije izbjegavati rasprave i držati se ležernih tema. Ne oslanjajte se na pomoć kolega. Želite li dovršiti zadatke u planiranom roku i uraditi ono što se od vas očekuje, oslonite se isključivo na sebe.

 

Ribe

RibeRavnoteža i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća ćete ostvariti planirano. Kreiraćete velike ljubavne planove, čak i ako niste u najboljim odnosima s voljenim. Druga strana će pratiti vaš primjer pa će odnos koji je možda i bio problematičan, odjednom zasjati u novom, romantičnom ruhu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info