Dnevni horoskop za 10.04.2017.

0

Ovan

OvanPripremite se na veći broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega. Moguća je i neugodna situacija sa šefovima. Imaćete osjećaj da gubite kontrolu nad ljubavnim životom i da su partneru zanimljiviji sloboda i izlasci od druženja s vama. Mogli biste ga isprovocirati pa će se naljutiti i prestati s vama komunicirati.

 

Bik

BikBićete u žurbi i stisci s vremenom. Planete će vas neprestano tjerati na akciju pa ćete se i u rijetkim trenucima opuštanja boriti s bujicom nemirnih misli. Ukućani će od vas tražiti mnogo angažmana pa će porodični poslovi i briga oko djece i starijih većinom biti vaša odgovornost. Na trenutke ćete osjećati jak umor.

 

Blizanci

BlizanciZavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti omogućiće vam ostvarivanje današnjih ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju dugo niste vidjeli. Radi li se o nekom u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje. Ako se sutra spremate na put, nemojte se pakovati u posljednji trenutak.

 

Rak

RakNećete imati osjećaj za vrijeme pa bi vam se moglo dogoditi da propustite pravi trenutak ili da se pogrešno postavite u presudnoj situaciji. Opterećenost porodičnim pitanjima neće vam dati ni trenutka odmora. Partneru će smetati vaša šutljivost i povućenost. Vrijeme je da razgovarate o onome što vas oboje muči.

 

Lav

LavImaćete osjećaj da vam se napokon događaju pozitivne stvari. Vrijeme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove, traženje novog stana i slične krupnije promjene. Neće vam biti problem obavljati najdosadnije i najbanalnije zadatke. Posvetite najmlađim ukućanima slobodne trenutke i uživajte u igri i zajedničkim aktivnostima.

 

Djevica

DjevicaPrestanete li trošiti novac na nepotrebne sitnice, nećete imati razloga za brigu. Uz više samokontrole i discipline, novčana situacija bitno će se popraviti. Pomoći ćete prijatelju da sredi svoje privatne probleme, ali ipak se ne miješajte previše u njegov život. Imate dovoljno svojih briga pa njima dajte prioritet.

 

Vaga

VagaPovećavaju vam se šanse za napredovanje, ali vaše akcije neće proći bez nerviranja i strepnje u ishod onog što radite. Samo uz samopouzdanje i potpunu smirenost postići ćete željeno. Roditeljima ili prijateljima neki vaši izbori neće biti potpuno jasni. Ne gubite vrijeme na razjašnjavanja, djelima pokažite da ste u pravu.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe planirajte zahtjevnije aktivnosti i ne dogovarajte sastanke, naročito ako ih možete obaviti neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumijevanje pa ćete se prije posvađati nego nešto dogovoriti. U ljubavi ste skloni idealizovanju pa biste partneru mogli prebrzo oprostiti nešto nad čime ste se i te kako trebali zamisliti.

 

Strijelac

StrijelacImaćete mogućnost da ostvarite ljubavne snove. Možda ćete upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati i priželjkivati skori susret ili unijeti nešto novo u postojeću vezu. Saradnja s drugima pokazaće se učinkovitom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ako živite previše stresno, stanite malo i posvetite se sebi.

 

Jarac

JaracBićete razdražljivi zbog čega ćete biti teški svojim bližnjima. Izbjegavajte rasprave, čak i ako se budete osjećali izazvani. U ljubavnim odnosima mogla bi vladati napetost, ali koja će srećom biti prolazna. Ako su u toku razgovori za posao, ne očekujte više od onoga što možete dobiti.

 

Vodolija

VodolijaAko idete na put ili primate posjetu, čeka vas mnogo događaja vezanih za te promjene. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola počećete doživljavati na drugačiji način, sa sve više dubljih simpatija.

 

Ribe

RibeVaš ljubavni život ušao je u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime posebno zadovoljni. Pažnju vam prije svega zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas iritiraju. Mogući su problemi oko kredita, žiranata ili nekih dugova. Psihički umor izazvaće manjak vitamina.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info