Dnevni horoskop za 09.04.2017.

0

Ovan

OvanPrvi dio dana je naglašen Mjesecom u polju svakodnevnice, drugi dio u polju partnerstava. Taman vrijeme do prepodneva iskoristite da obavite oko kuće ono što imate ili da se posvetite članovima porodice. Ostatak dana obavezno posvetite voljenoj osobi.

 

Bik

BikOdnosi s bližnjima nalagaće povećan oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve se to može odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete podlijegati turobnim mislima. Ne budete li se odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je poznanstvo koje će ostaviti dubljeg traga na vama. Željno ćete iščekivati simpatijin telefonski poziv, a to bi se moglo i dogoditi. U saobraćaju budite savjestan vozač i oprezan pješak. Ljubitelji biciklizma i rolanja trebali bi izbjegavati kretanje po opasnim saobraćajnicama i biti vrlo oprezni, jer nisu isključene ozljede i padovi.

 

Rak

RakRazmišljanje o obavezama vezanih za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenja kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi.

 

Lav

LavPrvi dio dana ćete vjerovatno iskoristiti da se dobro odmorite, da kunjate do nekih kasnih časova, da natenane popijete kaficu i doručkujete pa da krenete da pravite planove za dalje. Ostatak ove nedjelje će biti u pokretu, vjerovatno sa prijateljima ili sa osobom koja vam je simpatična.

 

Djevica

DjevicaNedostajaće vam mira i pravog odmora. Partner će tražiti vašu pomoć oko kućnih poslova, a i djeca će navaljivati da ih vodite u bioskop ili park. U ljubavi se savjetuje oprez. Nećete pogriješiti ako zauzmete ulogu diskretnog posmatrača i pričekate da se druga strana otvori. Bilo kakvo insistiranje proizvelo bi suprotan efekat.

 

Vaga

VagaVjerovatno ćete biti pospaniji nego inače, teško ustati i trebaće vam dobrih par sati da se razbudite i da budete u svom “fazonu”. Ostatak ove nedelje ćete iskoristiti da radite ono što vi volite i u čemu uživate – najvjerovatnije u kontaktu sa prijateljima.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih se primite shvatićete da nemate volje da ih privedete kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa ako ne morate na put ili večernji izlazak, radije ostanite kod kuće i odmorite.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih osjećanja. Ukoliko održavate vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner. Planirate li večernji izlazak, mogli biste šokirati prijatelje svojim izazovnim ili neobičnim odjevnim kombinacijama.

 

Jarac

JaracPokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni. Provodite li dan na mjestu gdje se kreće mnogo ljudi, pripazite na svoje vrijedne stvari.

 

Vodolija

VodolijaPartnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u posljednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očito za to ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Spriječite roditelje da vam govore šta i kako nešto trebate uraditi.

 

Ribe

RibeToliko naglašena potreba za ljubavlju, a tolika stegnutnost i sputanost u ovom segmentu. Vjerovatno ćete ustati i neće vam biti dobro. Bićete u jednom od svojih čuvenih “loših faza”, zato što se ništa ne odvija onako kako vi želite. No, na svu sreću, popraviće vam neki ljudi raspoloženje tokom popodneva.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info