Dnevni horoskop za 07.04.2017.

0

Ovan

OvanNećete se moći požaliti na nedostatak aktivnosti i zbivanja. U centar pažnje će doći razni odnosi, od poslovnih i prijateljskih do ljubavnih. Zajednički nazivnik biće spremnost prihvatanja novih uloga, prevladavanje iskušenja pa i promjene u načinu života. Sve što uložite, višestruko će vam vratiti.

 

Bik

BikDobro raspoloženje prenosićete na kolege. Možete ostvariti plodne kontakte, dogovoriti važan posao ili naplatiti potraživanja. Ohrabrite li simpatiju telefonskim pozivom, mogli biste se ugodno iznenaditi njenom naklonošću ili otvorenom iskazivanju osjećanja. Ako prihvatite poziv za izlazak, mogli biste ubrzo shvatiti da ste zaljubljeni.

 

Blizanci

BlizanciNeko će od vas zatražiti veću uslugu pa ćete biti rastrzani između glasa razuma i srca. Ako ste se uvjerili u nekorektnost nekih ljudi, nemojte im povjeravati svoje planove ili im posuđivati veće novčane iznose. U poslu će vam smetati način na koji ga neki saradnici obavljaju, naročito ako budete morali ispravljati njihove greške.

 

Rak

RakBićete u potrazi za novim izvorima informacija i u toku s aktuelnim zbivanjima. Ljudi će od vas tražiti savjet ili mišljenje, a popravićete i loš odnos sa komšijom ili nekim iz porodice. Ukoliko imate vremena i energije, odvojite koji sat za uvođenje reda u ladice te sređivanje dokumentacije i finansija.

 

Lav

LavIako ćete biti usmjereni na sebe i svoje interese, poslovna dešavanja će vas odvoditi u društva u kojima ćete voditi raznovrsne razgovore. Imaćete priliku da upoznavate nove ljude i nalazite sagovornike za svoja omiljena područja. U ljubavi ćete imati veću potrebu za slobodom i teško se nositi s partnerovom posesivnošću.

 

Djevica

DjevicaIntuitivno ćete sagledati buduća zbivanja ili produbiti svoja saznanja. Uočavaćete bitno, odbacivati detalje i pronicljivo ulaziti u srž problema. Veoma uspješno, snalazićete se u radu s ljudima. U ljubavi ćete biti strastveni, ali i nepredvidivi. Odlučivaćete srcem pa će vaše ponašanje nekim ljudima biti neshvatljivo.

 

Vaga

VagaU produktivnom ste razdoblju, iskazujete spretnost i brzinu. Budite strpljivi ako se danas neke situacije ne razvijaju željenom brzinom. Za sada se sve odvija dobro. U ljubavi će vas privlačiti složeni odnosi pa ćete se naći u zamršenim situacijama ili mreži vlastitih proturječnih postupaka. Neki će se sa sjetom prisjećati bivše ljubavi.

 

Škorpija

ŠkorpijaPuni ste pozitivne energije. Zanimaće vas sve što donosi dinamiku i zanimljivost. Neki će s lakoćom polučiti poslovni ili ljubavni uspjeh, spekulirati u raznim područjima, naići na pozitivan odjek ili ispunjenje planova. Svidjeće vam se neko ko vam neće dati priliku da ga intimnije upoznate i to će vas privući poput magneta.

 

Strijelac

StrijelacTeško ćete se kontrolisati – činiće vam se kao da vama upravlja neka sila na koju ne možete uticati. Nemojte biti previše otresiti prema drugima, posebno ako je riječ o ljudima koji vam žele pomoći. Osjećate li zasićenje dnevnim ritmom i zamornim radnim zadacima, iskoristite slobodne trenutke za opuštanje i poslove koji vas vesele.

 

Jarac

JaracPlanete vam otvaraju mogućnost putovanja, promjene mjesta prebivališta ili kontakte s inostranstvom. Vodićete zanimljive razgovore, primiti dugo očekivanu obavijest ili dokument koji vam jamči ostvarenje cilja. Primjećivaćete naklonost jedne osobe i, na sebi svojstven način, pomalo se poigravati. Ipak, nemojte biti neozbiljni.

 

Vodolija

VodolijaPoslovi će se gomilati, a neki među vama iscrpljivaće se kako bi ih barem djelomično riješili. Potražite pomoć kolega, zaposlite ukućane, a vi sebi priuštite kraću stanku i obnovite energetske potencijale. Nećete zanemarivati značaj snova i intuicije koji će otkrivati vaše raspoloženje, želje, ali i podsvjesne strahove.

 

Ribe

RibeBrzopletim postupcima iznenadićete druge, ali i same sebe. Nekome ćete nešto obećati, a zatim naglo promijeniti mišljenje pa bi se moglo dogoditi da poljuljate povjerenje i ugrozite odnos. Ubrzan tempo može rezultovati napetošću pa ne zanemarujte znakove koje vam šalje organizam i pronađite vremena za odmor.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info