Dnevni horoskop za 06.04.2017.

0

Ovan

OvanZahvaljujući plaćanju na rate, snalažljivo ćete organizovati život i snabdjeti se svime što vam je potrebno. Poslovni život neće biti posebno intenzivan. Imaćete dovoljno slobodnog vremena, ali to ne znači da rezultati neće biti vidljivi. Pomijeranje od uobičajenih situacija višestruko će vam koristiti. Opustiće vas sportske aktivnosti i šetnja u prirodi.

 

Bik

BikBićete napeti i skloni suprotstavljanju svemu što nije po vašem ukusu. Ljudi će vam se činiti nepouzdani i neodgovorni pa ćete većinu toga obaviti sami. Mučiće vas finansijske teškoće, ponajviše novac koji ste posudili prijateljima, ali vam ga ne vraćaju. Večernji sati donose vam više pozitivne energije i bolje raspoloženje.

 

Blizanci

BlizanciSusret ili telefonski poziv unijeće u vaš život pozitivne novine. Shvatićete da vas neko nije zaboravio ili da je bivšem partneru stalo do vas. Mogli biste obnoviti raskinuti odnos. U razgovoru s članom porodice dokučićete rješenje porodičnog problema.

 

Rak

RakVodite više računa o odmoru, jer ste previše izloženi stresnim uticajima. Potrebama ukućana ili kolegama na poslu moraćete se prilagođavati nauštrb svojih planova i želja. Bračne obaveze neće vas naročito zamarati, jer će partner biti susretljiv i biti vam od velike pomoći u kućanskim poslovima.

 

Lav

LavUživaćete u malim stvarima, uređivanju doma, druženju s prijateljima i djecom. Iznenadiće vas intenzitet ljubavnih zbivanja. Osjetićete navalu osjećanja i shvatiti da niste imuni na romantiku, čak i ako ste se već navikli biti sami. Mogli biste započeti novu vezu koja će biti s radošću dočekana od strane porodice i prijatelja.

 

Djevica

DjevicaČuvajte poslovne tajne. Nemojte se povjeravati kolegama i zahtijevati njihovu podršku. Kad prigusti, mogli bi se svi skriti iza vaših leđa. Osjetite li potrebu da nešto promijenite, držite to u sebi. Zaljubljenima se savjetuje promišljeniji pristup. Ne pretjerujte u izljevima emocija, a neke informacije zadržite za sebe.

 

Vaga

VagaMogli biste se boriti s nerazriješenim teškoćama iz prošlosti, ali stisnite zube i ne odustajte dok ne istjerate do kraja. Neke okolnosti će rasplamsati vaše originalne ideje i ambicije, ali zastoji i nerviranje ipak su mogući. Zadržite prisebnost. Bićete vješti u zavođenju i davanju komplimenata pa ćete s nekim brzo dogovoriti susret.

 

Škorpija

ŠkorpijaNećete olako odstupati od zacrtanih ciljeva. Bićete tvrdoglavi i nerado se prilagođavati drugima. Primijetite li da ste partneru stali na žulj, radije se povucite i smirite. Izbjegavajte svađu i nametanje svoje volje. Igrajte na kartu strasti i senzualnosti. Obavite poslove vezane uz banku i poštu i provjerite stanje na računu.

 

Strijelac

StrijelacKontakt s inostranstvom ili neki drugi oblik novog iskustva, kao što su kursevi i dopunsko obrazovanje, otvoriće vam nove horizonte. Javljajte se na konkurse, pošaljite rezime firmama u kojima biste htjeli raditi i zamolite uticajne osobe za uslugu. Ako ste u potrazi za stanom ili želite odseliti od roditelja, pronaći ćete ono što želite.

 

Jarac

JaracPodrška koju dajete porodici sada je i više nego bitna. S obzirom na to da teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao – kuća, nemojte dopustiti da ukućani previše osjete da ste svu energiji dali poslu, a njih zakinuli. Razmislite o nečijim riječima ili komplimentu – možda vam se druga strana udvara, a toga niste svjesni.

 

Vodolija

VodolijaTimski rad ključan je za dobre rezultate pa izdržite psihički pritisak i stres. Nerado ćete prihvatati tuđe savjete, tvrdoglavo raditi po svome i u nekim procjenama pogriješiti. Komunikacija s javnošću, parnice ili poslovni dogovori za saradnju potpuno će vas zaokupiti, ali imaćete razloga za zadovoljstvo.

 

Ribe

RibePlanetarna podrška pomaže vam da riješite mnoge probleme i da lakše ostvarite željene planove. Posvetićete se planovima vezanim za adaptaciju stana, dobijanju stambenog zajma ili kupoprodaji nekretnina. Ako ste u dugoj vezi, dobro slaganje s partnerom navešće vas na ozbiljno planiranje zajedničke budućnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info