Dnevni horoskop za 03.04.2017.

0

Ovan

OvanOni koji vas ne poznaju dovoljno, neće lako dokučiti šta želite i osjećate. Nemojte sve držati u sebi, pronađite nekoga kome ćete se otvoriti i izjadati. Posvetite slobodno vrijeme onome što vas uistinu raduje. Otkrivaćete nove stvari o sebi i svijetu oko vas. Godiće vam tiha okruženja i aktivnosti koje ne iscrpljuju.

 

Bik

BikLjubavni život obilovaće strašću i snažnim osjećanjima. Ako ste prema simpatiji glumili nezainteresovanost, sada bi vas mogao zahvatiti talas strasti. Što druga strana bude odbojnija prema vama, to ćete se vi sve više zagrijavati. Ako danas putujete, naoružajte se strpljenjem – mogući su kvarovi na automobilu, gužva na cestama ili zastoji.

 

Blizanci

BlizanciPažnja će vam biti usmjerena na finansije, podmirivanje dugova, možda i rješavanje stambenog pitanja. S ukućanima ćete razmatrati sve opcije i donijeti zajedničku odluku, iako će tome prethoditi neslaganje i svađe. Vaša kreativnost traži odgovarajući ventil pa ne bi bilo loše da hobiji opet dobiju značajno mjesto u vašem životu.

 

Rak

RakIako će se potkrasti pokoja neplanirana ili nezgodna situacija, pronaći ćete razlog i način da vam to ne pokvari dan. Vezani bračnim sponama mogli bi zbog partnerovih obaveza preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Više vremena provodićete u druženju s djecom ili se baviti kućnim i drugim sličnim poslovima.

 

Lav

LavNeće vam biti do razgovora, jer ćete imati osjećaj da vas drugi ionako ne bi razumjeli. Osjećate li se iscrpljeno, odgodite planove koji nisu prioritetni. Raspoloženje će biti promjenjivo, uvelike zavisno o vanjskim uticajima. Održavate li vezu na daljinu, razočaraće vas partnerova odluka o odgodi susreta.

 

Djevica

DjevicaBićete domišljati, kreativni i snalažljivi. Ambicije će vam biti istaknute, a očekivanja od samih sebe velika. Nećete se zadovoljavati prosjekom, jer znate da možete mnogo. Nastavite tako, ali se nemojte forsirati onda kad nešto ne ide. U odnosu s partnerom pokazaćete više inicijative i ljubavne strasti pa će vaš odnos biti nježniji i topliji.

 

Vaga

VagaIzbjegnite rad u posljednji trenutak. Kvalitetnije isplanirajte radni dan i nemojte dopustiti da vas ometaju besposleni ljudi koji vole dokoličariti. Nemojte biti previše sigurni u sebe. Prizemljiće vas šefova kritika i dosadni zadatak koji će vas zapasti. Mogli biste se osjećati neraspoloženo, ali srećom to su prolazna stanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaOčekuju vas brojni kontakti, a neki će intenzivno komunicirati putem telefona, interneta ili poruka. Uživaćete podršku ženske osobe iz porodičnog okruženja. Ne potcjenjujte njen značaj, jer će njeni potezi i odluke imati priličan uticaj na vama važne ljude. Oni koji danas putuju, neka budu što fokusiraniji na vožnju!

 

Strijelac

StrijelacMuči li vas nešto, razgovarajte s partnerom – budite sigurni da vam neće ništa zatajiti. Povuče li se u sebe, to ne znači da vas ne voli, nego da mu je potrebno neko vrijeme samo za sebe. Dogovorite susret s prijateljima koje niste dugo vidjeli. Prisjećanje na prošla vremena neće vas ispuniti sjetom već samo oraspoložiti.

 

Jarac

JaracOsjetljivi ste na izjave i postupke drugih. Pažljivo ćete pratiti reakcije nazočnih ili se naći u situaciji u kojoj će neko morati opravdavati svoja stajališta. Primite li kritiku od bliske osobe, nemojte joj zamjeriti, jer vam za razliku od nekih otvoreno govori ono što misli. Ukoliko nemate zahtjevnijih obaveza, dan posvetite odmoru.

 

Vodolija

VodolijaBićete puni kreativnosti i mentalne snage, a prijatelji i saradnici podržaće vas u nastojanju da napredujete. Moguć je prekovremeni rad ili ćete preuzeti nove obaveze s ciljem povećanja prihoda. Ako ste u problematičnoj ljubavnoj vezi, intuitivno ćete shvatiti šta vam je činiti i kakva rješenja trebate donijeti.

 

Ribe

RibeDan je odličan za davanje ispita ili sportska takmičenja. Svi oblici intelektualne aktivnosti biće prožeti zabavom i uživanjem. Prihvatite poziv za večernji izlazak ili druženje s prijateljima, jer je moguće zanimljivo poznanstvo. Ukoliko osmišljavate novi poslovni projekat, posvetite se prikupljanju informacija i pravljenju bilješki.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info