Dnevni horoskop za 02.04.2017.

0

Ovan

OvanOdahnućete od nekih zbivanja ili ljudi. Stres koji vas je pratio ustupiće mjesto unutrašnjem miru. Bićete manje napeti. Zabavljaće vas sjedenje u kafićima, učestvovanje u bezazlenim tračevima i dugi telefonski razgovori. Dešavanja na ljubavnom planu poprimiće željeni predznak – krenite u akciju osvajanja!

 

Bik

BikTranzitni Mjesec se nalazi u vašem polju ličnih vrijednosti pa bi bilo najbolje da ovaj dan iskoristite da biste dali sebi malo oduška i uživali u životu i nekim jednostavnim radostima. U susretu sa bliskim osobama, u odličnom ručku ili u šetnji sa prijateljima.

 

Blizanci

BlizanciNađite se s prijateljima ili članovima porodice. Godiće vam svaka promjena, a i sami ćete biti zanimljiv sagovornik drugima. Zbog Mjeseca u znaku bićete intuitivni pa ćete se spontano doticati tema za razgovor koji odgovaraju vašim sagovornicima. Neki će vam se i otvoriti pa ćete se naći u ulozi onog koji ih savjetuje.

 

Rak

RakPovešće se rasprava oko novca, ulaganja ili nasljedstva. Nisu isključene svađe, naročito ako netko u porodici ima drugačije planove od vaših. Trenuci osame biće nužni za psihofizičku ravnotežu. Povucite se u svoj svijet ako osjetite umor i zasićenost. Smanjena vam je spretnost i koordinacija pokreta pa se pripazite padova.

 

Lav

LavPrijepodnevne kafe, večernji izlazak ili novi hobi učiniće da se osjećate dobro. Neki će se upustiti u flert koji će biti test njihove vjernosti prema partneru. Prijatelji će vas pozivati na razne zanimljive društvene događaje. Moguća su nova poznanstva koja će se pokazati ne samo ugodna, nego i korisna.

 

Djevica

DjevicaNemojte se prepustiti tmurnim mislima koje vode u samosažaljenje. Organizujte sebi aktivan dan kako biste što manje mislili na probleme. Mogli biste imati ozbiljan razgovor sa starijom osobom, ali nije nužno da ćete imati podređenu ulogu ili da ćete biti kritikovani. Ophođenje s prijateljima ili poznanicima biće vrlo ugodno.

 

Vaga

VagaVeseli ste i puni optimizma pa ćete privlačiti pažnju drugih. Naći ćete se u većem društvu, okruženi istomišljenicima i pripadnicima suprotnog pola. Neki će planirati putovanje, a neki na njega danas i krenuti. Slobodne bi mogla privući harizmatična osoba snažne ličnosti i bogatog životnog iskustva.

 

Škorpija

ŠkorpijaRijetko ćete mirovati. Vrijeme ćete provoditi pred računarom, bilo u zabavne svrhe ili tražeći sadržaj koji vas zanima. Odnos s partnerom postaje sve bolji i prisniji, što vas posebno raduje. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu pa će bližnji uživati u vašem društvu. Osoba kojoj se sviđate mogla bi vam ponuditi nešto više.

 

Strijelac

StrijelacOsjećate li da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete pružiti, razmislite nije li vrijeme za ozbiljnije promjene u ljubavnom životu. Možda nedovoljno komunicirate, uvijek očekujući da ono drugo “pročita” šta želite, mislite ili osjećate. Ne uplićite se u svađu vama dragih ljudi. Provedite s djecom više vremena.

 

Jarac

JaracOčekuju vas trenuci neraspoloženja s kojima ćete najlakše izlaziti na kraj bez tuđe pomoći. Tvrdoglavost je pojačana, a u nekim slučajevima i korisna, jer tjera od vas dosadne i nervozne ljude. Mogući su povremeni bolovi u leđima, glavobolje i umor koji ćete uspješno odagnati snom. Odgodite obveze koje nisu hitne.

 

Vodolija

VodolijaDan je idealan za razgovor s članovima porodice, naročito ako postoji neriješen problem. Bićete puni ideja i prijedloga. Znaćete kako bi se nešto trebalo uraditi i ponuditi rješenje kojim bi se brže došlo do cilja. Ne potiskujte osjećanja prema osobi koja vam se sviđa. Da bi vas druga strana primijetila, morate biti direktniji.

 

Ribe

RibeSmanjite svoja očekivanja. Za sada vam partner neće moći posvetiti previše pažnje i vremena, što bi vas moglo zabrinuti ili učiniti ljubomornima. Povećana je mogućnost porodičnih svađa. Ne zaustavite li se na vrijeme, biće i žešćih rasprava. Vodite računa o novcu, ali i o neplaćenim računima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info