Dnevni horoskop za 26.03.2017.

0

Ovan

OvanImaćete potrebu za više mira, kako biste neometano posložili nagomilane utiske. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s partnerom. Ukoliko mu objasnite šta osjećate, podstaknućete ga na iskreni nastup. Neki će vam ljudi crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjerovatnije neće biti ostvarena.

 

Bik

BikTelefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstava posredstvom interneta ili rođaka obogatiće dan zanimljivim sadržajima. Vaš optimizam će biti zarazan i privlačićete pažnju bližnjih originalnim nastupom i smislom za humor. Za srećan ljubavni život biće dovoljno da otvorite srce i prepustite se osjećanjima.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali za ovaj dan ipak morati da promijenite. Doći će do nekih preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

 

Rak

Rak Vjerovatno ćete se probuditi u nekom poluromantičnom raspoloženju, željni da svoje vrijeme podijelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

 

Lav

LavJake strasti su tokom cijelog dana aktivne kod vas – vjerovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je bukvalno “ušla pod kožu”. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti susret s njom. Svoje ostalo slobodno vrijeme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.

 

Djevica

DjevicaRazmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome s kim ste u prethodnim danima ostvarili jak erotski kontakt, natjeraće vas i danas na akciju. Želite da svoje slobodno vrijeme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje i prijatelje.

 

Vaga

VagaVage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Idite sa prijateljima, opustite se, kupite sebi neku svjetlucavu sitnicu, idite kod frizera ili kozmetičara. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte i u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

 

Škorpija

ŠkorpijaTokom ovog dana naglašeno je sve što je vezano za ljubav, ali i za potrebu za zabavom i opuštencijom. Zaista ćete željeti da svoje vrijeme podijelite sa osobom koja vam je bitna. Izađite negdje zajedno, provedite divne momente u opuštenoj atmosferi.

 

Strijelac

StrijelacNaglašeno polje doma govori da ćete sigurno makar jedan dio dana provesti u okruženju najbližih članova porodice i da ćete im posvetiti svoje vrijeme i pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite.

 

Jarac

JaracBudite danas u pokretu, organizujte za sebe i za neke drage ljude neke lijepe i opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete riješiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

 

Vodolija

VodolijaDanas samo nemojte dozvoliti da vas prepodnevni umor i neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu pa da dan provedete “zatvoreni” u kuću. Naglašeno polje pokreta i dogovora govori o tome da biste trebali da se aktivirate i potražite zabavu. Sa partnerom ili sa prijateljima.

 

Ribe

RibeMalo ste promjenjivog raspoloženja tokom prepodneva i u takvim okolnostima najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da izađete iz kuće i podijelite neke lijepe trenutke sa osobama koje volite. Idite u kupovinu, u neku šetnju, provedite vrijeme na svježem vazduhu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info