Dnevni horoskop za 25.03.2017.

0

Ovan

OvanPlanovi vam se neće ostvarivati na predviđeni način, a i neraspoloženje ukućana pridonijeće vašem nemiru. Neko bi vam se mogao udvarati ili ćete se spojiti s bivšom simpatijom, što baš i nije preporučljivo. Mogli biste prolaziti kroz iste problematične situacije, koje su jednom već bile uzrokom prekida veze.

 

Bik

BikBićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama, ali uspješno ćete ih privesti kraju. Koncentracija i pamćenje biće vam odlični. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji ne dijele vaš entuzijazam. Nekome ćete pomoći nesebičnim djelovanjem, ali i savjetima.

 

Blizanci

BlizanciPartneru pružite još jednu priliku, posebno ako se ne radi o nekom većem problemu. Dobro ćete učiniti ako se povučete i ne kontaktirate s ljudima koji vam nisu prijeko potrebni. U protivnom će vas iscrpiti svojim pričama i žalopojkama. Ne dopustite da iko na vas vrši pritisak ili da vas opterećuje problemima lične prirode.

 

Rak

RakMozak će vam raditi punom parom pa ćete s lakoćom pamtiti mnogo informacija. Dio dana posvetićete istraživanju ili surfanju po internetu, tražeći informacije koje vas zanimaju. Pobraćete simpatije ljudi s kojima ćete dolaziti u kontakt. Mogli biste kontaktirati s osobom iz daljine, koja će vas uskoro i posjetiti.

 

Lav

LavNedostatak zanimanja udaljiće vas od društvenih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe i svoje interese. Lako ćete zaploviti svijetom mašte, prepuštajući se sanjarenjima. Ako imate djecu, moraćete žrtvovati svoj mir radi njih. Sanjaćete intenzivne i vrlo živopisne snove koji bi vas mogli i uznemiriti.

 

Djevica

DjevicaIzbjegnite porodične rasprave, jer vas nikuda neće voditi. Možda ste premalo s ukućanima pa su vam neke stvari promakle. Kućne obaveze ćete zanemarivati, a kritike ukućana uopšte nećete doživljavati. Razmišljaćete kako namaknuti novac za popravke u kući ili za nadogradnju nove prostorije.

 

Vaga

VagaUkoliko se ne osjećate potpuno sigurni u svoj ljubavni izbor, prepustite se osjećanjima koji će vam biti najbolji vodič. Razmišljaćete o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja. Nemojte se upuštati u troškove niste li prije toga dobro proanalizirali svoju finansijsku situaciju. Zaljubljeni bi mogli dobiti mali poklon od svoje simpatije.

 

Škorpija

ŠkorpijaPotreba za lijepim okruženjem podstaknuće vas na manje zahvate u domu. Svoje vještine iskazaćete domišljatim razmještajem ili zanimljivo ofarbanim zidovima. Mlađima će odgovarati druženja i izlasci, naročito na ona mjesta gdje mogu biti u blizini osobe koja im se sviđa. Nije isključeno da vas druga strana primijeti.

 

Strijelac

StrijelacPartner će se u vašoj blizini osjećati sputano. Poželi li izreći svoje mišljenje, uskakaćete mu u riječ povišenim glasom. Izgubiće strpljenje pa pazite da se sve ne pretvori u žučnu svađu. Mlađi će naići na roditeljsko neodobravanje kada su u pitanju večernji izlasci. Možda niste ispoštovali neke vaše ranije dogovore.

 

Jarac

JaracDan je odličan za rješavanje nesporazuma s rodbinom ili prijateljima. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu otvorenijim iskazima naklonosti. Namjeravate li putovati, budite oprezni u večernjim satima kada bi vas mogao shrvati umor.

 

Vodolija

VodolijaSamo naizgled ćete biti usmjereni na svakodnevne obaveze. Ipak, najbliži će primjećivati promjene u vama koje će uslijediti nakon donošenja nekih odluka. Promišljenošću i maštovitošću možete unaprijediti odnose s ljudima. Bitna vam je partnerova podrška i bliskost, bez koje nećete moći djelovati ni na kojem drugom životnom području.

 

Ribe

RibeNećete moći ni pomisliti na odmor, jer ćete biti pozvani u društvo ili kakvu proslavu. Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu. Slobodni će uživati u načinu na koji se odvija novo poznanstvo, a posebno u komunikaciji. Mnogo sličnih životnih situacija stvaraće utisak da se radi o sudbinskoj vezi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info