Dnevni horoskop za 24.03.2017.

0

Ovan

OvanBićete dobro raspoloženi i više ćete se družiti s prijateljima ili kontaktirati ljude koje dugo niste čuli ni vidjeli. Osjetićete potrebu da mnogo toga promijenite pa ćete već od jutra biti puni planova. S prijateljima biste se brzo mogli dogovoriti za večernji izlazak ili barem odlazak na kafu.

 

Bik

BikNedostajaće vam motivacije. Priželjkivaćete promjenu, ali malo toga ćete preduzeti. Izbjegavajte timski rad koliko god možete i nastojte što više vremena provesti obavljajući svoje obaveze daleko od drugih. Moguća su veća ulaganja u dom, selidba ili planiranje za proširenje i preuređenje stambenog prostora.

 

Blizanci

BlizanciPosvetićete se hobijima i vrijeme provoditi u razvijanju duhovnosti. Pristupićete opuštenije bračnim i roditeljskim dužnostima, a popodnevne sate provesti u druženju s najmilijima. Neće vam predstavljati problem priskočiti nekome u pomoć ili učiniti nešto za što nećete biti nagrađeni. Ako uređujete stan, pustite mašti na volju.

 

Rak

RakPlaćanje računa vezanih za kuću, djecu i zajmove prilično će isprazniti vaše novčane rezerve, ali ćete osjetiti olakšanje, jer ste se riješili nekih dugova. Ljubavni život doživjeće preobražaj, ali još će biti nekih pitanja na koja nećete imati odgovor. Ne zamarajte se time, nego pokušajte uživati u svakom trenutku provedenim s partnerom.

 

Lav

LavBićete nezadovoljni svojim privatnim životom, bilo da ste u braku ili slobodni. U vašoj vezi će vladati nemir i napetost. Partner će biti nezadovoljan vašom odsutnošću, a vi se nećete truditi pokazati mu svoja osjećanja. Mogle bi pasti i neke teške riječi na račun vaših ili partnerovih prijašnjih grijeha.

 

Djevica

DjevicaPoslovna strka primoraće vas da se brzo snađete. Mogli biste zaboraviti na dogovor ili u posljednji trenutak promijeniti planove. Ipak, riješićete situaciju koja vam je zadavala mnogo briga. Nešto će se u ljubavi početi događati na vama željeni način pa nije isključeno da veče posvetite osobi koja vam se sviđa.

 

Vaga

VagaMogli biste osjetiti nalet kreativne energije, što bi vas moglo ojačati u namjeri da se bavite hobijem koji ste zanemarili. Na poslovnom planu sve vam ide od ruke – dobićete zeleno svjetlo za početak djelovanja ili će vam uplata “leći” na račun. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zauzeti će uživati u ljubavnom zagrljaju.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko ste nezadovoljni partnerovim ophođenjem, najprije dobro analizirajte svoje ponašanje, jer možda baš vi u nečemu griješite. Nakon toga otvoreno izrecite svoje primjedbe. Na poslu su moguće teškoće u koncentraciji i sporazumijevanju sa šefovima ili kolegama, a neko od njih posebno će vas nervirati.

 

Strijelac

StrijelacPoslovna kriza ili propusti u komunikaciji biće pozitivno riješeni. Uspješno ćete isticati vrline i prikrivati slabe tačke. Razmjenjivaćete zanimljive poruke s nekim koga ste nedavno upoznali. Iako vaš odnos neće upućivati na razvoj ljubavnih osjećanja, ipak nije isključeno da sve krene baš u tom pravcu.

 

Jarac

JaracUkućani će vam pomoći u podmirenju finansijskih potreba. Ukoliko trebate nešto kupiti za svoj dom, učinite to danas, jer ćete dobro odabrati i po povoljnoj cijeni. U poslu ćete diplomatijom riješiti manje prepreke, nakon čega će se stvari odvijati u očekivanom smjeru. Ako ste nečim uvrijedili partnera, iskupite se malim poklonom.

 

Vodolija

VodolijaNe trošite previše vremena na razmišljanja i tmurne monologe; radije napravite nešto korisno za sebe. Posvetite više vremena i pažnje djeci i podržite ih u onim nastojanjima koja smatraju bitnima u životu. Otvorena rasprava s partnerom izazvaće krizu u odnosu, ali stvari će se uveče riješiti.

 

Ribe

RibeUgovorite potrebne susrete, riješite zaostale poslove i ne prihvatajte nove. Mogli biste doznati da radne kolege spletkare iza vaših leđa. Stvorite krug istomišljenika, odnosno onih za koje znate da su na vašoj strani. Ne miješajte se u tuđe probleme čak ni savjetom, jer je moguće da ćete biti pogrešno shvaćeni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info