Dnevni horoskop za 22.03.2017.

0

Ovan

OvanMoraćete se više pozabaviti potrebama starijih članova porodice ili djece, a svoje interese odgoditi. To će vas činiti nezadovoljnima, jer ćete imati osjećaj da se previše morate žrtvovati i odricati. U ostalim partnerskim odnosima, od bračnih do poslovnih, moraćete biti popustljiviji i tolerantniji te još jednom razmisliti o ispravnosti odluka.

 

Bik

BikVeseliće vas nečija posjeta iz drugog grada. Ako ste u ozbiljnoj vezi, mogući su razgovori o braku ili početku zajedničkog života. Ukoliko postoje pojedinci koji vas iscrpljuju do krajnjih granica izdržljivosti, vrijeme je da takve udaljite iz svog života. Budete li popustili, opet ćete ih natovariti sebi na vrat.

 

Blizanci

BlizanciAko ste planirali kupovinu ili neku drugu aktivnost koja zahtijeva izlazak iz kuće, spriječiće vas nenajavljena posjeta ili kućne obaveze. Mlađi će imati dilemu između dvije ljubavne prilike, a vaša neodlučnost samo će pogoršati ionako zapetljanu emotivnu situaciju. Ljutićete se na nekog kome ste posudili novac, a ne vraća vam ga.

 

Rak

RakAnalizirajući svoje nedavne postupke i djela, doći ćete do dubljih spoznaja o sebi i svom životu. Dan posvetite sebi, a ne možete li drugačije, odvojite nekoliko sati koji će biti samo vaši. To će vam pomoći da vratite izgubljenu energiju i posložite utiske u pravu cjelinu. Pripazite na osjetljivu probavu!

 

Lav

LavTeško ćete se opuštati, misli će vam se vrtiti oko nedavnih poslovnih događaja – razmišljaćete u čemu ste pogriješili. Opustite se, ništa loše se ne dešava. Partner bi se mogao osjećati zapostavljeno. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim – biće srećan što vas može savjetovati i pomoći.

 

Djevica

DjevicaRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Bićete rado viđen gost u društvu i zračićete šarmom. Sa svima ćete se dobro slagati i sklapati nova, zanimljiva poznanstva. Vaše samopouzdanje će ostaviti snažan utisak na osobu do koje vam je stalo pa nije isključeno da baš danas započnete novu vezu.

 

Vaga

VagaAko vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati prigovaranjima. Ne dopustite da vas sqvlada neraspoloženje – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti, jer ćete tako izbaciti negativnu energiju. Opustite se u dobrom društvu koje će iz vas izmamiti osmijeh.

 

Škorpija

ŠkorpijaSvaka aktivnost koja će zapošljavati vaš intelekt, naročito čitanje ili razgovor s pametnim pojedincima, puniće vas pozitivnom energijom. Ako partnera brine neki problem, znaćete ga pametno riješiti. Primićete zanimljive telefonske pozive, a moguće je i da slučajno sretnete osobu koja vam se sviđa.

 

Strijelac

StrijelacNemojte dopustiti neraspoloženim ljudima da vam pokvare dan. Družite se s onima koji su veseli, jer će njihova pozitivna energija podsticajno djelovati na vas. Naiđete li na povoljne cijene nekih proizvoda, vodite računa da ne izađete izvan svojih finansijskih okvira. Dosta ste izloženi troškovima pa pripazite.

 

Jarac

JaracNeko bi rekao da ste previše obaveza preuzeli na sebe, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju sve privesti kraju uspješno i na vrijeme. Danas želite da više pažnje posvetite svojoj porodici. Moguće je da će neko od starijih članova familije trebati vašu pomoć.

 

Vodolija

VodolijaNeće vam biti do druženja. Više će vam odgovarati osamljivanje, slušanje muzike i izbjegavanje kućanskih obaveza. Uprkos trzavicama i neslaganju, ljubavna zbivanja biće pozitivna. Nemojte biti nezadovoljni i prigovarati i onda kada je sve u redu. Manji zdravstveni problemi javiće se zbog nataloženog stresa. Odmarajte!

 

Ribe

RibeBez obzira na obaveze, potrudite se provoditi više vremena s partnerom. Neka večernji sati proteknu u opuštenom druženju i razmjeni misli i osjećanja. Pružite ruku pomirenja prijatelju s kojim niste u najboljim odnosima – vrijeme je da se prestanete ljutiti jedno na drugo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info