Dnevni horoskop za 18.03.2017.

0

Ovan

OvanNemojte dopustiti da vam bilo ko ili bilo šta pokvari uživanje u danu. Ako ste planirali putovanje ili izlazak, onda to i učinite. Aktivan društveni život urodiće novim poznanstvima, što će koristiti onima koji su pred raskidom i žele novu vezu. Stanje na poslu biće promjenjivo, ali vaše samopouzdanje malo šta će moći srušiti.

 

Bik

BikTežićete odnosima i vezama koje odudaraju od prosječnog pa bi vas mogla zainteresovati osoba velikog životnog iskustva. Međutim, ako se nadate ljubavnoj vezi s dotičnim, prvo se raspitajte je li slobodan. Odnos s djecom tražiće mnogo strpljenja. Podsticaćete ih na veću samostalnost i pažljivo razgovarati o opipljivim temama.

 

Blizanci

BlizanciMoguće su svađe s voljenom osobom, najviše zbog obostrane nepopustljivosti i ponosa. Kod nekih će razlog svađama biti ljubomora i to ne bez povoda. Nemojte ignorisati probleme koji potkopavaju odnos. Duboko u sebi osjetićete nemir. Moraćete se prilično potruditi kako biste objasnili šta je najbolje za sve vas.

 

Rak

RakOd ranog jutra bićete dobro raspoloženi. Prihvatićete se spremanja, iskazujući pri tome kreativan duh. Uvešćete reda u ormare, rasčistiti ladice te zajedno s djecom preurediti njihove sobe. Moguća je posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva. Oni koji su u braku, osjećaće se kao da su na početku zaljubljenosti.

 

Lav

LavBavite se nečim što zahtijeva mnogo kreativnosti. To može biti i kuvanje i spremanje kolača, ali isto tako i sviranje, slikanje, šivanje ili nešto što vas je uvijek opuštalo i zabavljalo. Ako imate ljubavnih problema, danas biste ih uspješno mogli riješiti. Shvatićete da je partner samo čekao da napravite korak u tom smjeru.

 

Djevica

DjevicaNećete biti previše spretni. Možda ste umorni ili ste sinoć bili vani do sitnih sati. Ukoliko rukujete kućanskim aparatima i lomljivim predmetima, budite smireni i fokusirani. Neispavanost ili oslabljena koncentracija biće razlog zbog kojeg ćete reagovati sa zakašnjenjem u jednoj situaciji, ali bez većih šteta.

 

Vaga

VagaOsjetićete pojačan poriv za učenjem i savladavanjem novih vještina. Pojedinci bi mogli položiti vozački ispit, upisati kurs i slično. Obilazićete knjižare, kupovati knjige, pratiti aktuelna zbivanja i češće surfati internetom. Bićete nemirni i željni akcije, a slično će se osjećati i partner. Shvatićete koliko je vaša ljubav jaka.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanetarni položaji pozitivno utiču na vaše lične probleme omogućavajući vam njihovo rješavanje na brz način. Pogodno je vrijeme za trgovinu nekretninama, za kupovinu kućanskih aparata, namještaja, računara, automobila. Osjetljiv će vam biti želudac pa izbjegavajte alkoholna pića, a povedite i više računa o tome šta jedete.

 

Strijelac

StrijelacDan je stvoren za druženje, izlaske i razgovore s prijateljima. Ne propuštajte poziv za zabavu, promociju ili koncert. Uprkos obavezama, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke i igru s najmlađima. Slobodnjacima će osjećaj zaljubljenosti doći iznenadno, ali zato u pravom trenutku.

 

Jarac

JaracNećete biti raspoloženi razmjenjivati riječi i osjećanja s drugima. Nepotrebno ćete trošiti energiju na analiziranje partnerovih postupaka ili razmišljati o značenju nečijih upućenih riječi. Ako ste roditelj, zadržite smisao za praktično. Budite dosljedni u odgoju i objasnite djeci da moraju preuzeti odgovornost za svoje postupke.

 

Vodolija

VodolijaIako će vam prijateljstvo biti važnije od romantike i ljubavi, moglo bi vam se dogoditi da poznanstvo preraste u prijateljstvo, a ono u ljubavnu vezu. Poriv za promjenom biće istaknut. Bilo da je riječ o promjenama u izgledu, načinu ishrane ili u partnerskim odnosima, poslušajte svoj instinkt koji vas neće prevariti.

 

Ribe

RibeNemojte dopustiti da pojedinci iskorištavaju vašu dobrotu. Ogradite se od takvih i mirno obavljajte poslove. Iako dobar Marsov uticaj štiti vaše zdravlje dajući vam energiju i izdržljivost, danas ćete osjećati blaže zdravstvene smetnje. Možda ste samo umorni. U ljubavi se prošlost miješa sa sadašnjošću – bivši partner vam unosi nemir.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info