Dnevni horoskop za 17.03.2017.

0

Ovan

OvanZabrinuti ste za finansijsku budućnost pa su mogući ozbiljni razgovori s ukućanima i nove mjere štednje. Razmišljaćete o dodatnom poslu, raspitujući se kod prijatelja i poznanika. Nemojte dopustiti da trenutne okolnosti umanje vaše samopouzdanje te izbjegavajte davanje obećanja koja ne možete ispuniti.

 

Bik

BikAko vam je stalo do veze, nemojte je ugrožavati nepotrebnim ispadima. Ne namećite drugima svoje mišljenje, jer ćete biti samo korak do svađe. Mlađi pripadnici znaka neće imati takvih problema – njima ovaj dan donosi priliku za flert, ljubavnu avanturu ili zanimljivo poznanstvo.

 

Blizanci

BlizanciIznenadne situacije koje niste mogli predvidjeti neće vam ostaviti vremena da se posvetite onome što želite. Upravo zbog toga neki vaši planovi danas bi se mogli izjaloviti. U tome će vas spriječiti zahtjevi ukućana, a posebno djece, kao i nenajavljena posjeta prijatelja ili rodbine. Ukoliko osjetite slabost, možda je uzrok nagomilani poslovni stres.

 

Rak

RakSve što ćete raditi ići će vam od ruke. Bilo da ste se posvetili čišćenju doma, u svaki njegov kutak unijećete i neko kreativno rješenje. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će idućih dana zasnovati vezu.

 

Lav

LavUkoliko se nađete u većem društvu, klonite se svadljivih ljudi. Počnete li s njima razgovor, nemojte dopustiti da vas u raspravi vodi naglost. Ukućane ćete optužiti da vas ne razumiju, a njihove pokušaje mirnog razgovora potpuno ćete ignorisati. Međutim, kako sati budu prolazili u vama će se stišavati ljutnja pa većih posljedica neće biti.

 

Djevica

DjevicaOčekuju vas ugodna ljubavna zbivanja. Samcima će se otvoriti put do srca nove ljubavi, a vezani će izgladiti stare probleme s partnerom. Visoka motivacija i predan rad donijeće vam poslovni uspjeh. Odvažite se na odlučne poteze, bitne razgovore, potpisivanje dokumenata i rješavanje novčanih problema.

 

Vaga

VagaPuni ste pokretačke energije pa ćete sve obaveze završiti prije roka. Ipak, pazite na procjene vlastitih mogućnosti. Ovo je odličan dan za druženje s ljudima koji vam se sviđaju i zanimljivi su vam na bilo koji način. Neki će upoznati zanimljivu osobu koja im može postati partner ili prijatelj. U saobraćaju pripazite – ne vozite prebrzo!

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete ističu vašu sposobnost procjenjivanja ljudi i situacija. Shvatićete suštinu neke situacije ili događaja i intuitivno pronaći najpovoljnije rješenje. Radni zadaci biće u porastu. Nadređeni vas mogu iznenaditi kratkim rokovima i novim očekivanjima, ali nema toga čemu niste dorasli. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaćete iscrpljenost i pojačanu potrebu za snom. Međutim, neće biti vremena za odmor, jer će vas šefovi opteretiti poslovima koje biste najradije izbjegli. Uložite dodatni napor i pronađite dobre strane situacija u koje ste uključeni. Ljubavna situacija je prilično napeta, ali ako se postavite na pravi način, moći ćete izvući ono najbolje.

 

Jarac

JaracPreduzetan poslovni duh dobro utiče na vašu karijeru. Bićete u dilemi da li pratiti lične interese ili težiti za finansijski isplativom, sigurnijom varijantom. Ne odlučujte naprečac, pričekajte, dajte sebi više vremena. Ako ste slobodni, nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se društvu i novim, zanimljivim poznanstvima.

 

Vodolija

VodolijaSituacije se neće odvijati onako kako ste zamislili pa ćete morati pristati na ustupke. Bićete primorani sami rješavati administrativne poslove, koji će vam biti zamorni. Svoje nezadovoljstvo mogli biste iskaliti na krivim ljudima i nekoga uvrijediti. U ljubavi ćete biti zahtjevni, a partner neće imati dovoljno sluha za sve vaše želje.

 

Ribe

RibeBićete dobro raspoloženi i veselo komunicirati s ljudima pa će se mnogi diviti vašoj energičnost. Ako se bavite samostalnim poslom, očekuju vas izvrsni rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije da sve obavite na vrijeme. Samci će imati prilike sresti osobu koja će u njima probuditi potisnute emocije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info