Dnevni horoskop za 12.03.2017.

0

Ovan

OvanKućne obaveze obavite tokom jutra, kako biste ostatak dana mogli posvetiti sebi i prijateljima. Danas je jedan od onih dana kad biste se mogli lupati nogom zbog ranijih grešaka i prikrivanja istine. Riječi koje su vam se prije činile nevažnima, danas vam se vraćaju i progone vas. Dan će vam proći u akciji. Pripazite kako ne biste uletili u sukobe zbog svojih djela i nepromišljenih riječi.

 

Bik

BikTranzitni pun Mjesec danas je u vašem polju kreativnosti, životne radosti i ljubavi. Pravi je momenat da odvojite vrijeme za sebe i svoje uživanje i da budete sa ljudima koji vas ispunjavaju i donose vam osmijeh na lice. Ovakvi trenuci su neophodni da biste se rasteretili i opustili.

 

Blizanci

BlizanciOsjetićete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda je previše obaveza palo na vaša leđa pa ste umorni. Preko volje ćete se posvetiti kućanskim poslovima, a djeca će iskazivati neposluh. Tjeskoba i loše raspoloženje će popuštati pa će se uveče vratiti vaš optimizam i motivacija.

 

Rak

RakDanas će vam misli lutati prema nekoj vrsti uređenja, bilo doma ili vas samih. Budite pažljivi kad vas uhvati maštanje, jer biste mogli daleko odlutati. Upamtite da ko visoko leti, nisko pada. Probleme riješite na vrijeme kako se ne bi zakomplikovali. Odluke donosite razumom, a ne emocijama, jer ćete se inače naći u problemima.

 

Lav

LavDanas ćete morati djelovati istovremeno na mnogo mjesta. Ljudi će vam se obraćati kako biste im pomogli pri organiziranju posla, ali i zabave. Imaćete dosta izazova pred sobom pa biste se mogli naći pred dilemom koji izabrati. Budete li se previše rastezali s jednog na drugo mjesto, samo ćete završiti isfrutrirani.

 

Djevica

DjevicaBićete radoznali i usvajati nove informacije, a u razgovorima s ljudima dolazićete do korisnih podataka. Djelovaćete pristupačno pa će vam mnogi spontano prilaziti. Mogli biste sklopiti poznanstvo koje će voditi u čvrsto prijateljstvo. Ako ste zaljubljeni, ne oklijevajte to staviti do znanja. Povucite prvi potez, isplatiće vam se.

 

Vaga

VagaNeće vam biti do druženja. Ako ste iza sebe ostavili napornu sedmicu, neće ni čuditi vaša potreba da budete malo sami. Nećete pogriješiti ako odustanete od izlazaka ili odlaska nekome u goste. Ako ste odlučili dio dana posvetiti intelektualnom poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati. Tada će vam koncentracija biti na vrhuncu.

 

Škorpija

ŠkorpijaIzvrsno ćete se provesti u posjeti prijateljima ili rodbini. Uživaćete u izrazima pažnje i naklonosti kojima će vas zasipati. Postaćete svjesni svoje senzualnosti, privlačnosti i uopšteno utiska koji ostavljate na druge ljude. Izgladićete razmirice s partnerom s lakoćom koja će i vas same začuditi.

 

Strijelac

StrijelacOslobodite se uticaja okoline, pokušajte spoznati šta vama treba. U miru razmislite o svojim propustima. Večernji izlazak mogao bi uvesti u vaš život osobu koja će vam postati dobar prijatelj, a možda i nešto više od toga. Neki će biti obuzeti mislima o poslovnim problemima.

 

Jarac

JaracOsjećaćete se energično i biti puni samopouzdanja. Izbjegavaćete isprazna druženja, a birati one ljude s kojima je ugodan razgovor zajamčen. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Imaćete uspjeha pri sklapanju novih poznanstava.

 

Vodolija

VodolijaOdnosi s nekim ljudima izgubili su smisao. Ne dopustite da vas pojedinci iskorištavaju, čak i ako su to oni iz vaše neposredne blizine. Nepotrebna filozofiranja i rasprave mogle bi štetiti bračnom odnosu. Dan nije povoljan za razgovore jer će vam nedostajati strpljenja, a partneru smisla za ustupke.

 

Ribe

RibeIako ste u dobroj fizičkoj formi, osjećajno ste vrlo ranjivi. Nepovjerenje u ljubavnoj vezi nastaće dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše prošlosti. Predugo prešućujete ono što vas nagriza i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom. No kada se s time suočite, znaćete da je samo trebalo napraviti prvi korak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info