Dnevni horoskop za 10.03.2017.

0

Ovan

OvanDan je obilježen neželjenim promjenama na emotivnom planu. Vjerovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savjet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

 

Bik

BikIako osjećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

 

Blizanci

BlizanciMuči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rješenje. Ozbiljan razgovor bi bitno riješio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

 

Rak

RakSabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku, jer će vam to pokvariti dragocjen osjećaj zadovoljstva.

 

Lav

LavPrihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasijani. Prije nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.

 

Djevica

DjevicaOtvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da riješite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svog posla, a mišljenje zadržite za sebe.

 

Vaga

VagaMorate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osjećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može ispriječiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

 

Škorpija

ŠkorpijaIz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob, jer ste precijenili svoju strpljivost. Promjene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

 

Strijelac

StrijelacDan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbjegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vijesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

 

Jarac

JaracMožda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu iz daleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili.

 

Vodolija

VodolijaMoguća je prilika za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno isplatiti.

 

Ribe

RibePotrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda partner neće moći pratiti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Na radnom mjestu očekuje vas intenzivan tempo, a možda i prekovremeni rad. Pripazite na zdravlje, jer bi vas pretjerani fizički napori mogli previše iscrpiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info