Dnevni horoskop za 06.03.2017.

0

Ovan

OvanImate dovoljno snage i energije za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Zabavljaće vas dopisivanje i upoznavanje novih ljudi. Ipak, budite malo oprezniji i nemojte uzimati zdravo za gotovo sve što od nekoga čujete.

 

Bik

BikBićete u stisci s vremenom. Morate istovremeno voditi računa o različitim stvarima pa biste mogli previdjeti ono najbitnije. Pravovremeno dogovorite ili odgodite večernji izlazak, kako ne bi bilo nesporazuma. Odnos s bračnim partnerom sve je bolji, ujediniće vas zajednički ciljevi. Više ćete se oslanjati jedno na drugo.

 

Blizanci

BlizanciS partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivena osjećanja. Druga strana će se iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživaćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Moguća je ponuda za zanimljiv honorarni posao koji nudi dobru zaradu.

 

Rak

RakNeki će vas ljudi razočarati. Umjesto da vam pruže podešku, kolege na koje ste računali počeće se pravdati raznim izgovorima, što će vas razočarati. Čuvajte se zaljubljivanja u osobu koja nije raskrstila sa svojim partnerom. Moglo bi biti kasno kad shvatite da ste nekome bili samo utjeha.

 

Lav

LavPronicljivost i dobro snalaženje u teškoćama pomoći će vam da iskažete smjelost. U raspravama ćete sagovornike pobjeđivati svojom odličnom logičkom procjenom. Ako ste odnedavno u ljubavnoj vezi, ne razgovarajte s partnerom o prošlosti i bivšoj simpatiji – prepustite se novom zagrljaju i uživajte.

 

Djevica

DjevicaVaš nastup i rezultati rada naći će se pod lupom javnosti. Ne dopustite da vas to učini nesigurnima, čak i ako vas nečija kritika uvrijedi. Otvoreno razgovarajte s onima čije vam se ponašanje ne sviđa i koji vas dovode u neugodnu situaciju. Dan je odličan za nove početke, pomirenja, polaganje ispita i putovanja.

 

Vaga

VagaMoći ćete se pohvaliti odličnom oštroumnošću i darom govora. Očekuju vas iznenadni susreti, ugodni telefonski razgovori ili romantična ponuda koja će raspaliti maštu. Znatiželja vas vuče u neizvjesnu avanturu s nepredvidivom osobom, a s druge strane žudite za sigurnošću. Međutim, ipak će prevagnuti ovo drugo.

 

Škorpija

ŠkorpijaBudete li govorili jedno, a radili drugo, nećete ostaviti dobar utisak. Izbjegavajte davanje obećanja za koja znate da ih nećete ispuniti. Slobodni bi se mogli naći u vezi s osobom koja im neće ulijevati sigurnost. Možda je to samo subjektivan osjećaj zato što previše očekujete od druge strane. Treba vam vremena da se bolje upoznate.

 

Strijelac

StrijelacProvjeravajte tačnost i vjerodostojnost informacija. Mogli bi vam promaknuti detalji koji utiču na uspjeh poslovnih odluka. Mnogo vremena provodićete u razgovorima s partnerom, ulaziti u intimu svojih rođaka i prijatelja te površno suditi o njima. Partner će vam prigovoriti da ste naporni i da vam je teško udovoljiti.

 

Jarac

JaracNovi poslovi ili saradnici promijeniće dosadašnji način rada. Možda ćete se morati prilagoditi ili iznova u nečemu dokazivati. Nećete moći izbjeći obavljanje poslova koji nisu povezani s vašom strukom. Promjene ćete unijeti i u svoj dom. Riješićete se starih stvari i komada namještaja te svom kućnom okruženju podariti novi izgled.

 

Vodolija

VodolijaSpretno i brzo ispunjavaćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, posebno ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.

 

Ribe

RibeSimpatija budi u vama emocije, ali intuitivno osjećate da je pametnije držati odstojanje. Trebaće vam vremena da u drugu stranu steknete više povjerenja. Budite oprezni u radu sa strankama, brojkama i povjerljivim dokumentima. Promjena u životu jednog od roditelja biće vam briga pa ćete se teže fokusirati na posao.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info