Dnevni horoskop za 04.03.2017.

0

Ovan

OvanTežićete intenzivnijem duhovnom i intelektualnom sjedinjenju s partnerom. To će drugu stranu iznenaditi, naročito ako je navikla da se ljubavno prožimate isključivo fizičkim dodirom. Samci, budite zavodljivi, jer ovo je odlično vrijeme za nove ljubavi. Osvrnite se oko sebe, na dohvat ste romanse.

 

Bik

BikPreviše dajete značaj ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite ono što drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

 

Blizanci

BlizanciPreokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobjegnete. Savjet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

 

Rak

RakPreokupirani ste finansijskim brigama. Mnogo toga ne zavisi od vas pa zbog toga nije mudro opterećivati se stvarima za čije rješenje nemate moć. Budite strpljivi, konkretna pomoć stiže od bliskog prijatelja koji se, najvjerovatnije, nalazi u inostranstvu.

 

Lav

LavIdete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mjestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razriješite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vrijeme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

 

Djevica

DjevicaOsjećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto riješite onemogućeni. Izbjegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

 

Vaga

VagaNeke porodične obaveze niste ispunili na vrijeme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umjesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan.

 

Škorpija

ŠkorpijaZa svaki fening morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspjeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način tako će i da ode.

 

Strijelac

StrijelacVaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se povjeravaju i pitaju vas za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah. Ne oklijevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

 

Jarac

JaracDan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouvjerenost prijeti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

 

Vodolija

VodolijaNaizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smjeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj svijeta ni ako ponekad odustanete.

 

Ribe

RibeRasijani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info