Dnevni horoskop za 03.03.2017.

0

Ovan

OvanTeško ćete se uklopiti i prilagoditi stavu većine, a to će biti potrebno želite li ostvariti zacrtane ciljeve. Neplanirani troškovi dogodiće se zbog kvara kućanskog aparata ili pogrešnih procjena prilikom kupovine. U ljubavi možete očekivati uzbudljiv susret ili otkriće. Partner će vas podržavati i pomoći riješiti niz problema.

 

Bik

BikMnogi će prekovremeno ostajati na poslu, često biti van kuće i sve manje pažnje posvećivati onima koje vole. Bićete toga svjesni pa ćete razmišljati o promjeni ili na drugi način pokušati smanjiti svoje obaveze. Ako ste se tek zaljubili, u vama će bujati nestrpljenje. Postojaće naznake da i suprotna strana slično osjeća.

 

Blizanci

BlizanciAko vas partner nervira i nemate strpljenja odgovarati na njegova pitanja, nemojte se svađati. Nađite izduvni ventil u dobrom društvu ili sportskim aktivnostima. Zapisujte sve bitne podatke i informacije i dobro se pripremite prije sastanka ili izlaganja. Suzdržite se od zadiranja u tuđu intimu čak iako su vam namjere poštene.

 

Rak

RakPosao će biti izvor zabave i prijateljske saradnje, više nego opterećenje i naprezanje. Znalački ćete se postaviti u svakoj situaciji, biti inicijator promjena i novih ideja. Slobodni neće težiti osvajačkim aktivnostima nego uživati u dobrim prijateljstvima, dok će ostali biti zadovoljni onim što imaju. Poslovno putovanje otvoriće vam nove mogućnosti.

 

Lav

LavPartner će zamjeriti zato što svima uvijek skačete ususret, a njega zanemarujete ili ignorišete. Poredajte prioritete i oraspoložite voljenog izlaskom na romantičnu večeru. U poslu će vas najviše opterećivati napet odnos sa šefom i njegova sve veća očekivanja, koja će vam se na trenutke činiti pretjeranim i nerealnim.

 

Djevica

DjevicaMogli biste biti poslani na poslovno putovanje, a neki među vama putovaće turistički. Bićete prisutniji u javnom i društvenom životu. Pazićete kako se ponašate, šta oblačite i s kim izlazite. Bitno vam je ostaviti dobar utisak, a to će vam poći za rukom. Ako ste u vezi, razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, preseljenju ili roditeljstvu.

 

Vaga

VagaZabrinuti ste za novčanu situaciju, naročito ako je povezana s pitanjem nekretnina ili smještaja. Pazite da na tom planu nešto pogrešno ne procijenite ili rizikujete izvjestan ulog. Na ljubavnom planu očekuju vas mnoga uzbuđenja.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako ćete proživljavati nesvakidašnja iskustva, ljubavna dešavanja neće biti lišena stresa i ljubomore. Pazite šta govorite partneru, jer vam neće tako brzo zaboraviti ako ga uvrijedite. Na radnom mjestu nerviraće vas neučinkovitost i sporost kolega, a posebno greške koje su se mogle izbjeći.

 

Strijelac

StrijelacBićete aktivniji više nego obično i dobro se snalaziti u novonastalim promjenama. Radoznalost će vas odvesti u centar aktuelnih zbivanja, a pregršt novih informacija neki će iskoristiti i u poslovne svrhe. Partner i vi bićete zaokupljeni svojim poslom pa pazite da se s vremenom ne počnete ponašati poput dva stranca.

 

Jarac

JaracUkoliko imate problematičan odnos s partnerom, dan je dobar za pomirenje. Pozovite ga na kafu i nemojte ostavljati utisak nesigurnosti. Razgovor bi brzo mogli zamijeniti nježnost i poljupci. Sklonost da probleme rješavate čim se pojave priskrbiće vam ugled u poslovnom okruženju. Nakon posla uživaćete u druženju s kolegama.

 

Vodolija

VodolijaNikud ne žurite – to je najbolji način da predvidite potencijalno neugodne situacije. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite hobijem koji ste zapustili. Osim posla i porodice, trebaju vam i drugi podsticaji koji će vas puniti pozitivnom energijom. Poslovna dešavanja biće stresna, a moguća je i žustra rasprava s kolegom.

 

Ribe

RibeOkolnosti vam idu naruku pa ćete se dokazati na poslovnom planu. Izlasci i telefonski pozivi će se intenzivirati pa ćete biti traženi na sve strane. Partnerov postupak uvjeriće vas u dubinu njegovih osjećanja. Razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, a oni koji su na početku veze upoznaće partnera s roditeljima ili prijateljima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info