Dnevni horoskop za 02.03.2017.

0

Ovan

OvanNe odbijajte pozive na kraća putovanja – možda vas očekuje ugodan provod ili novo poznanstvo. Pozabavićete se svojim prevoznim sredstvom, računarom ili se odlučiti za kupovinu telefona novijeg tipa. Dan je pogodan za polaganje ispita i kupovinu literature. S partnerom ćete se jako dobro slagati, a posvađani će se i pomiriti.

 

Bik

BikMoraćete mnogo raditi, ali psihička snaga biće vam velika pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Bićete neskloni ozbiljnim razgovorima i sve ćete okretati na šalu. Slobodni među vama šarmiraće simpatiju. Vješto ćete ubacivati dvosmislenosti i prepoznavati reakcije druge strane.

 

Blizanci

BlizanciNe oslanjajte se na pomoć kolega ako u njih nemate potpuno povjerenje. Zaokupljenost poslovnim brigama odraziće se na privatni život pa će vam partner zamjeriti odsutnost i nezainteresovanost. Radije ćete se povući u mir svoje sobe nego se s njim upuštati u rasprave. Hronični bolesnici mogli bi imati izraženije tegobe.

 

Rak

RakVrijeme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili dio vaše svakodnevnice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

 

Lav

LavBorite se za neku svoju pravdu koju samo vi vidite. Vaša iskrenost ne nailazi na odobravanje pa je korisno da svoje mišljenje sačuvate za sebe. Neprijatna iznenađenja su moguća čak i od strane najbliskijih osoba, naročito na ljubavnom planu.

 

Djevica

DjevicaMaštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vijesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što prije zaboravite.

 

Vaga

VagaČeznete za promjenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premještaje koji će vašem okruženju unijeti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno.

 

Škorpija

ŠkorpijaPreokupirani ste drugim problemima pa je ovaj dan za vas kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primjećujete to. Trgnite se na vrijeme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas neobično velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi sjetili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

 

Jarac

JaracLažni osjećaj sreće i zadovoljstva može vas navesti da danas potrošite više nego što ste u poziciji da zaradite. Ne utapajte svoj iznenadni optimizam u nekontrolisano troškarenje. Provedite više vremena u neobaveznom druženju s prijateljima.

 

Vodolija

VodolijaNa pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vrijeme. Ne zatrpavajte se novim obavezama. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

 

Ribe

RibeBrzopleto donosite odluku koja vam nudi samo privremeno rješenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim rješenjem. Idealno bi bilo kada biste sve odložili i dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info