Dnevni horoskop za 01.03.2017.

0

Ovan

OvanOsjetićete jak unutrašnji nemir. Svako mirovanje i nedjelovanje stvoriće osjećaj da nešto propuštate pa ćete tražiti uzbuđenje. Gdje god se danas zatekli, neće vam nedostajati ideja za dobar provod. Imaćete odlične odnose s ljudima, a i s partnerom ćete se dogovoriti oko nekih važnih planova.

 

Bik

BikKontrolišite troškove, pazite s računima i dokumentima. Nervozni ste i zaboravljivi te prilično iscrpljeni. Moraćete razjasniti dileme u vezi poslovne budućnosti i razmisliti o mogućnosti prelaska na drugo radno mjesto. Odmjerenim djelovanjem dajte sebi vremena da uvidite šta i kako nešto uraditi ili odlučiti.

 

Blizanci

BlizanciBićete meta ne samo udvarača, nego i ljudi koji će osjećati potrebu da s vama razgovaraju ili se jadaju. Neko će vam biti zahvalan na savjetu. Ako nemate planova za večernji izlazak, pozovite prijatelje na kafu. Učinite sve da se opustite i ne razmišljate o brigama. Slobodnima se smiješe nove ljubavi, a zauzetima ljubavni preporod.

 

Rak

RakNećete biti dovoljno objektivni. Preuveličavaćete probleme i s manje strasti uživati u pozitivnim situacijama. Bićete izloženi napornim osobama, posebno ako vam je posao vezan za rad sa strankama. Osjetan pad energije uticaće na porast neraspoloženja pa i želučanih tegoba. Treba vam više odmora i spavanja.

 

Lav

LavKontakti s inostranstvom, ugodna saradnja ili novo prijateljstvo uljepšaće vam dan. Vaše znanje u nekim poslovnim zadacima veće je od znanja vaših kolega. Iskoristite to, vrijeme je da izađete iz tuđe sjene. Ukoliko se vraćate s puta ili idete na put, skoncentrišite se na vožnju.

 

Djevica

DjevicaNeraspoloženi ste za veće aktivnosti pa ćete odrađivati samo ono što morate. Neki će se raspravljati sa šefom ili doživjeti kritiku na račun svog ponašanja. Moguće su nepredviđene situacije zbog kojih ćete morati mijenjati planove. Odnos sa simpatijom dobro se razvija, ali pazite da nešto ne upropastite svojom sumnjičavošću.

 

Vaga

VagaU bračnoj komunikaciji budite taktičniji, jer se partner neće složiti s vašim stavovima koje zauzimate prema ljudima od zajedničkog interesa. Ustupak je nužan, ali put do njega zamršen i pun zbunjujućih situacija. Pobunićete se protiv toga da vam drugi kroje sudbinu. Radije ćete biti sami nego s nekim ko vas nervira.

 

Škorpija

ŠkorpijaDobro ćete se nositi s tuđim hirovima i nepredviđenim okolnostima, ali predveče će vas umor podsjetiti da ni vi niste nesalomivi. Odmor vam je prijeko potreban! Iako će vam na porodičnom i poslovnom planu nedostajati smirenosti, velike su šanse da se ispunite kroz ljubavni život. Vladavina Riba otvara priliku za novu ljubavnu priču.

 

Strijelac

StrijelacTeško se nosite sa sve većim brojem obaveza i stresom kojem ste izloženi, ali pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzdanje. Odnos s partnerom polako napreduje. Oboje ste svjesni da obostranim popuštanjem uspješno zamjenjujete raniju tvrdoglavost i svađu.

 

Jarac

JaracNemojte skrivati slabosti i pred drugima se pretvarati da ste dobro ako niste. Štitićete vlastitu ranjivost odbojnošću i arogancijom pa bi vas bližnji mogli optužiti da ste drski. Obnovite prijateljske kontakte i u druženjima pronađite zadovoljstvo. Od lošeg raspoloženja čuvaće vas fizičke aktivnosti pa se više posvetite sportu.

 

Vodolija

VodolijaNe počinjite nove poslove. Usljed nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

 

Ribe

RibePlanete su vam naklonjene pa će romantika i ljubav i idućih dana biti vaša glavna preokupacija. Neki će obnoviti prekinutu vezu i pomiriti se s partnerom. Radne energije neće vam nedostajati pa ćete sve obaveze dovršavati prije zadanog roka. Krasiće vas pomirljivost i ljubaznost te će svima biti ugodno u vašem društvu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info