Dnevni horoskop za 24.02.2017.

0

Ovan

OvanImaćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete voditi zanimljive razgovore, praviti planove za izlaske, a neki se upustiti i u zajedničke poslove. Ljubavni odnosi postaće intenzivniji. Bićete spremni na ustupke i svojim riječima ili djelima osvježiti odnos. Veče s prijateljima obećava dobar provod.

 

Bik

BikMožda imate dilemu zbog novog posla i neizvjesnosti koju donosi, ali imate snage za nove početke. Nastojaćete poslovne brige ne nositi sa sobom, ali ni kod kuće se nećete moći opustiti. Bićete nepovjerljivi prema partneru. Moriće vas sumnje koje će se pokazati neutemeljenima. Češće razgovarajte s voljenim, ne zatvarajte se u sebe.

 

Blizanci

BlizanciPrivlačićete ljude šarmom i jednostavnošću. Neke očekuje iznenadna posjeta ili vijest iz inostranstva. Poradite na svom samorazvoju, narocito ako duže vrijeme osjećate unutrašnje nezadovoljstvo. Potrebna vam je promjena i nadrastanje slabosti, a to ćete najbolje postići bavljenjem nekom duhovnom tehnikom ili meditacijom.

 

Rak

RakIzbjegavajte poslove koji zahtijevaju preciznost, jer će vas psihički umor spriječiti da ih kvalitetno odradite. Odgovaraće vam aktivnosti koje zahtijevaju fizički rad, dok će vas umna naprezanja iscrpljivati. Izvjesna su povećana izdvajanja za preuređenje doma, za kredit ili plaćanje računa.

 

Lav

LavMoraćete uložiti više energije da biste riješili nagomilane poslove. Nećete se slagati s mišljenjem većine kolega pa ćete pribjeći samostalnom donošenju odluka. Ne oklijevajte nekome dati do znanja da ste zainteresovani za produbljivanje poznanstva i romansu. Otvoreno pokažite šta osjećate.

 

Djevica

DjevicaNajviše energije uložićete u posao i svakodnevne obaveze. Ali uprkos uloženom trudu, možete naići na prepreke ili nečiji otpor. Kako su zastoji privremeni, a vi svjesni da na njih ne možete uticati, jedino rješenje biće strpljivo čekanje. Mogli biste nazvati ili sresti osobu koja vam je mnogo značila u prošlosti.

 

Vaga

VagaBriljiraćete u umjetničkim i sličnim zanimanjima, a svoju maštovitost usmjerićete i na ljubavni odnos. Spremni ste za novi početak pa ćete hrabro pristupiti simpatiji i odnosu dati više prilike za razvijanje. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom.

 

Škorpija

ŠkorpijaSmetaće vam neriješen porodični problem i partnerovo izbjegavanje razgovora na tu temu. Krenućete s direktnim pitanjima, ali partner neće biti raspoložen za odgovore. Nemojte ustrajati, biće još prilika za razgovore. Nedostajaće vam motivacije pa će vam s kolegama biti najdraže razgovarati o temama koje se ne tiču posla.

 

Strijelac

StrijelacPokrenuće se ostvarenje planova od kojih ste odustali. Moguća je prilika za brzu zaradu i to možda izvan granica zemlje u kojoj živite. Povećano vam je i zanimanje za nove spoznaje, što će vas motivisati da samostalno svladate neku vještinu. Dugo sjedenje na radnom mjestu neće proći bez posljedica. Mučiće vas bolna kičma.

 

Jarac

JaracNovčani problemi mogli bi prouzrokovati bračnu svađu i zahlađenje odnosa. Jedno drugom ćete prebacivati greške, ali ipak ćete prvi popustiti. Poslovna zbivanja biće zahtjevna. Moraćete im se posvetiti u potpunosti, nauštrb privatnog života. Veče rezervišite za odmor, gledanje omiljene serije ili čitanje knjiga.

 

Vodolija

VodolijaS lakoćom ćete nekoga uvjeriti u ispravnost svojih aktivnosti, a vještine koje posjedujete uočiće vaš šef. Nije isključeno da dobijete odgovornije radne zadatke. Ljubavno zadovoljstvo vam je nadohvat ruke. Dan može označiti početak veze s osobom koju dugo priželjkujete pa ćete se ubrzo naći u njenom zagrljaju.

 

Ribe

RibeStres i povećane obaveze ne ostavljaju vam vremena za porodicu i ljubav. Bićete izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Kontrolišite osjećanja i ne započinjite svađu. Brzo ćete se umarati, lako gubiti strpljenje i praviti planove za priželjkivane promjene. Neka danas sve ostane samo na tome. Ne preduzimajte ništa novo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info