Dnevni horoskop za 22.02.2017.

0

Ovan

OvanBićete vezani rokovima i pod pritiskom pa se oslonite na osobu za koju ste sigurni da je pouzdana i da vam može pomoći. Spavaćete jako malo i previše raditi pa će i imunitet doći u pitanje. Bićete skloni zanemarivanju sebe i svojih potreba, što bi vam se moglo i osvetiti u vidu viroze ili osjećaja nezadovoljstva.

 

Bik

BikAko vam je ljubavna veza na klizavom terenu, učvrstite je strastvenim poljupcima i pojačanom brigom za partnera. Oni u braku oživjeće lijepa sjećanja iz prošlosti i otkrivati čari porodičnog života. Prionite na dovršavanje započetih poslova, jer su pred vama novi projekti i zadaci koji će pridonijeti učvršćivanju poslovnog statusa.

 

Blizanci

BlizanciPoslovnim rezultatima bićete zadovoljni, a priznanje vam govori da ste na pravom putu. Ako zamolite za pomoć, biće vam pružena. Partnerov postupak nagnaće vas da se odlučnije borite za vezu ili brak. Osobito će vas uznemiriti njegovi sve češći izlasci pa ćete posumnjati u iskrenost i vjernost druge strane.

 

Rak

RakPlanete raspiruju vašu ambicioznost, ali i brzopletost pa ćete se posvađati sa svakim ko ne dijeli vaša mišljenja. Očekuju vas problemi s članom porodice uz kojeg ćete provesti dosta vremena u razgovoru. Nažalost, ništa se nećete dogovoriti. Izbjegnite odlazak frizeru, jer možda nećete biti zadovoljni novom frizurom.

 

Lav

LavOni koji su zaljubljeni duboko će proživljavati izgovorene rečenice sa simpatijom. Ipak, okolnosti se još nisu posložile da poznanstvo pretvorite u vezu. Ambicije će vam biti prilične – prionite na njihovo ostvarivanje uprkos otežavajućim okolnostima. Dan je odličan za sve promjene u cilju poboljšanja izgleda.

 

Djevica

DjevicaBićete avanturističkog duha i težiti novim iskustvima. Nećete pogriješiti odlučite li se za putovanje, učenje stranog jezika ili bavljenje novim hobijem. Nova poznanstva, dogovori za izlaske i trenuci provedeni u živim razgovorima, postaće vam bitniji od poslovnih ili porodičnih zbivanja. Ipak, nastojte u svemu imati zdravu mjeru.

 

Vaga

VagaPreuzmete li inicijativu na ljubavnom planu, možda se vaš zamišljeni scenarij neće odvijati kako treba. Bolje bi bilo da se strpite. Kako dan bude odmicao, nervoza i nestrpljenje će jačati, posebno u porodičnim odnosima. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Izbjegnite prepirke, nije vam potrebno nerviranje.

 

Škorpija

ŠkorpijaEntuzijazma i upornosti vam neće nedostajati pa ćete se uvjeriti da ste u stanju i neželjene okolnosti okrenuti u svoju korist. Nastavite putem kojim ste krenuli, štogod to bilo. Ne odbijajte poziv na prijateljsko druženje ili ljubavni sastanak izgovarajući se obavezama – oni koji vas vole trebaju vašu pažnju.

 

Strijelac

StrijelacOdnosi s okolinom biće ugodni, a društveni život vrlo sadržajan. Dan će vam proteći brzo pa možda nećete ni stići da uradite sve što ste planirali. Planetarni uticaji biće zaslužni za bolju zaradu. Mogao bi vam biti ponuđen honorarni posao ili ćete dobiti mogućnost da radite na odgovornijim poslovima nego dosad.

 

Jarac

JaracSpremni ste za promjene pa ćete bez razmišljanja prihvatiti ono što vam se nudi. Ako ste u potrazi za stanom, naći ćete nešto lijepo i povoljno. Tražite li posao, mogli biste ući u uži krug kandidata. Pametnim razgovorom iznenadićete nekoga i podstaknuti ga da o vama promijeni loše mišljenje.

 

Vodolija

VodolijaUprkos odricanjima i naporima, vaš ugled će porasti, a mogli biste ostvariti novčanu dobit od posla koji se počeo dobro razvijati. Slobodni bi se mogli vezati za osobu koja ima neraščišćene odnose s bivšim partnerom. Trebaće vam mnogo strpljenja da ustrajete u takvom odnosu, naročito jer je druga strana prilično nepreduzetna.

 

Ribe

RibeNe obraćajte pažnju na kolege koje vas kritikuju, jer iza toga se krije njihova zavist. Ako vam prijatelj zatraži savjet, dobro razmislite šta ćete mu odgovoriti i kolika je vaša odgovornost u tome. Slučajan susret završiće ugodnim razgovorom, a možda i izlaskom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info