Dnevni horoskop za 21.02.2017.

0

Ovan

OvanPratiće vas srećne okolnosti koje sada nisu vidljive, ali uskoro ćete primijetiti da se za neke stvari trebate manje mučiti. Bićete požrtvovni i ništa vam neće biti teško uraditi kako biste unaprijedili kvalitet veze ili braka. Planiraćete zajedničko putovanje koje će unijeti osvježenje u vaš odnos. Prijatelji će vas razveseliti pozivom na kafu.

 

Bik

BikPažnju vam zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas iritira. Mogući su problemi oko kredita ili nekih dugova. Ne dopustite da nečije riječi ili postupci ugroze vaš poslovni položaj. Oslanjajte se na činjenice, a sve ostalo smatrajte nepouzdanim informacijama.

 

Blizanci

BlizanciNe dopustite da vas drugi opterećuju svojim problemima – zadržite odstojanje, jer će vas iscrpiti. U ljubavi dolaze bolji dani. Planovi za budućnost približiće vas partneru, ali ukućani ili prijatelji svojim će vam dobronamjernim savjetima više odmoći nego pomoći. Osluhnite svoju intuiciju koja vas dobro vodi.

 

Rak

RakDešavanja u privatnom životu odražavaće se u značajnoj mjeri na posao. Pođe li vam za rukom da povučete granicu između ta dva životna područja, izbjeći ćete dodatne pritiske. Svađe i razlike u razmišljanjima moriće one u ljubavnim vezama. Nešto ćete partneru morati prećutati da bi bio mir u kući.

 

Lav

LavPrivlačićete osobe suprotnog pola i uživati u komplimentima koje ćete primati. Ako ste sami, uživaćete u pažnji okoline. Iako ćete imati udvarača, za sada je sve to samo prijateljski i površno, ali ne zadugo. Dani pred vama mogli bi biti odskočna daska za novu, strastvenu ljubavnu priču.

 

Djevica

DjevicaIako ćete biti uvjereni da vam samoća donosi najviše zadovoljstva, družeći se s ljudima shvatićete da ste pomalo zaboravili kako to zna biti ugodno. Rastrzanost između ličnih želja i porodičnih obaveza biće izvor stresa. Podlijegaćete ljubomori i opterećivati partnera neprimjerenim zahtjevima. Skloni ste pretjerivanju.

 

Vaga

VagaSlobodni će uživati u flertu i rado se upuštati u odnose i situacije koje još nisu iskusili. Ugodan dan predstoji i zauzetima. Partner će vas više cijeniti i sa zanimanjem prihvatati vaše prijedloge. Izlazićete češće nego inače, družiti se i putovati. Biraćete prijatelje i više ulagati u vezu koja se nalazi u centru vaše pažnje.

 

Škorpija

ŠkorpijaVještom improvizacijom rješavaćete probleme u područjima u kojima ne posjedujete dovoljno iskustva. Zarada vam je u porastu, a posao od kojeg očekujete najviše dobiti počeće se ostvarivati. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da krenete u akciju, jer će vam malo ko uspjeti odoljeti. Zauzeti će probuditi strast u svojoj vezi.

 

Strijelac

StrijelacBićete odlično raspoloženi i otvoreni za nove izazove. Na finansijsko – poslovnom planu mogle bi se pojaviti zanimljive mogućnosti. Ali ne očekujte sve odmah. Biće vam potrebno prilično strpljenja i lukavosti kako biste ostvarili ambicije. Treba vam što više razonode – putovanja, druženja i zabava napuniće vas pozitivnom energijom.

 

Jarac

JaracAko ste na početku nove ljubavne veze, nemojte ponavljati stare greške. Nemojte drugu stranu sputavati zahtjevima i preispitivanjima o njenoj prošlosti. Živci će vam biti tanki pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se detaljima. Biće vam potrebno više sna i opuštajućih aktivnosti, jer ste u stresnom danu.

 

Vodolija

VodolijaGodiće vam pogledi prolaznika i veća partnerova pažnja. Okolina će vam biti naklonjena, a osoba koja vam se sviđa mogla bi se naći u vašoj blizini. Zato je pravi trenutak da preuzmete inicijativu i krenete u ljubavnu akciju. U večernjim satima psihički nemir ometaće vas da zaspite.

 

Ribe

RibeEnergično ćete tražiti rješenje nekog problema, ali mogli biste zastati na pola puta. Dan nije dobar za veće akcije, jer nećete imati dovoljno energije za hvatanje ukoštac. Radije se odmarajte i opuštajte, sutra će okolnosti biti mnogo povoljnije. Za ljubav ćete biti otvoreni samo iskrenim, saosjećajnim i pomno odabranim ljudima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info