Dnevni horoskop za 18.02.2017.

0

Ovan

OvanNeće vam polaziti za rukom da spontano izražavate svoje misli i osjećanja. Više će vam odgovarati uloga onih koji pasivno posmatraju zbivanja sa strane i koji su skloni pomalo filozofskom, promišljenom pristupu. Bićete nesigurni kad su u pitanju vaše, ali i partnerove emocije te subjektivni u preispitivanju svojih procjena.

 

Bik

BikNemojte dopustiti da vam tuđi postupci poljuljaju samopouzdanje i pokolebaju vas u ostvarenju planova. Bićete osjetljivi na kritiku pa bi vas grube reakcije bližnjih mogle povrijediti. Suočavanje s vlastitim manama i preuzimanje odgovornosti za greške pridonijeće zbližavanju s partnerom te stvoriti pozitivnu atmosferu.

 

Blizanci

BlizanciZamaraće vas isprazni razgovori, ljudi koji ne znaju izraziti svoje misli ili oni koji gnjave sporim načinom komunikacije. Ne reagujte na otežavajuće okolnosti, jer su one privremene. Dobićete vijest ili informaciju za kojom ste dugo tragali. Otklonićete prepreku koja vas je ometala u postizanju ljubavne sreće.

 

Rak

RakVremena će vam biti premalo u odnosu na količinu društvenih i porodičnih događanja. Bićete traženi, telefon će vam početi zvoniti od jutra i nastaviti tokom cijelog dana. Ako izlazite s društvom, ljubavne okolnosti pojaviće se kad ih najmanje budete očekivali.

 

Lav

LavBoravak u kućnom okruženju neće vas previše privlačiti. Bićete nervozni i nećete imati strpljenja za bližnje. Neki bi mogli naići na negodovanje roditelja ili partnera pa i posvađati se s njima. Samci će se naći u centru nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda, što će vam odmah popraviti raspoloženje.

 

Djevica

DjevicaUkoliko upoznate nekog novog, zadiviće vas sličnost vaših razmišljanja. Sklonost prema istim stvarima izrodiće se u simpatije. Oni u braku oživjeće lijepa sjećanja iz prošlosti. Mogli biste otputovati i posjetiti rodbinu. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa vam kućanski ili neki drugi poslovi uopšte neće teško pasti.

 

Vaga

VagaOkupite društvo dragih prijatelja i pripremite im večeru, a ako ste zaljubljeni, iznenadite partnera malim poklonom ili večerom udvoje. Trenuci neraspoloženja u koje biste mogli uploviti potkraj dana neće imati temelja u stvarnosti. Biće to prolazno stanje, iako biste mogli imati problema da zaspite kad legnete.

 

Škorpija

ŠkorpijaU ljubavi ćete biti zahtjevni, ali i strastveni i velikodušni. Mnogi će ugodno iznenaditi partnera izljevima nježnosti, biti spremniji na popuštanje ili napokon ispuniti dato obećanje. U večernjim satima moguć je poziv na kućnu zabavu. Svakako se odazovite, jer ćete biti glavni zabavljač.

 

Strijelac

StrijelacSlobodne trenutke rado ćete provoditi u samoći, spoznajući pri tome kako se osloniti na svoju unutrašnju snagu. Iako će vas zbivanja i obaveze vraćati u stvarnost, uživaćete u svom svijetu zabavljeni vlastitim mislima. Bićete emotivni i spremniji na ustupke.

 

Jarac

JaracPlanete će vas podstaknuti da se pozabavite kvalitetom prijateljstva i odnosa s ljudima koji vas okružuju, ali i ostvarenjem porodičnih i ljubavnih planova. Sve vam ide maksimalno na ruku pa ćete s više samouvjerenosti ostvarivati društvene kontakte. Prijatelj bi vas mogao upoznati sa zanimljivom osobom.

 

Vodolija

VodolijaDekoncentrisani ste pa će se događati da prečujete nečije upućeno pitanje. Strpljivo ćete čekati da vas bližnji ili prijatelji ostave na miru, jer vam neće biti do druženja i razgovora. Moraćete biti na oprezu i prvo razmisliti, a zatim nešto izjaviti, posebno u krugu najbližih. Budete li kome dali obećanje, na vrijeme ga ispunite.

 

Ribe

RibeOsjećate se sve bolje, a mnoge razmirice i nesporazumi s partnerom počeće popuštati. Okolina će osjećati vaš optimizam pa će se rado zadržavati u vašem društvu. Slobodne trenutke rado ćete provoditi uz televizijski program ili računar, ali bilo bi bolje da dan provedete aktivno u većem društvu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info