Dnevni horoskop za 17.02.2017.

0

Ovan

OvanNešto što očekujete moglo bi vam biti vraćeno. Ipak, budite oprezni ako ulažete novac u privatni posao ili se upuštate u partnerstvo s nekim – nemojte biti naivni ili brzopleti! Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, počnite s dijetom.

 

Bik

BikBićete mrzovoljni i malo toga će vam biti po volji, a dodatno će vas nervirati pojačana znatiželja drugih za vaš privatni život. Mogli biste učestvovati u raspravi koja nema veze s vama. Ostanite po strani i pustite druge da rješavaju svoje probleme. Ljubavna veza za koji dan dobija novi pozitivniji smjer – do tada budite strpljivi.

 

Blizanci

BlizanciUbrzani poslovni ritam smjenjivaće se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za partnera i porodicu. Ukućanima ćete jedva stizati udovoljiti. Zaželjećete se trenutaka mira i slobodnog prostora, ali toga danas neće biti. Mogli biste višak energije izbaciti u teretani.

 

Rak

RakPlanete otvaraju put romantičnim iskustvima i dobrom provodu u društvu. Odlično ćete zapažati sve promjene partnerovog ponašanja pa će razgovor usmjeren k rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate. Pripremite se na ugodna druženja, iako će se dogovoreni termini nenadano pomicati, a sadržaji izlazaka mijenjati.

 

Lav

LavOčekuje vas sveopšta gužva. Telefon će vam često zvoniti, elektronska pošta biti krcata porukama i upitima, a kod kuće će vas dočekati zahtjevni ukućani. Neko stariji među njima iznerviraće vas svojim konzervativnim i nepokolebljivim stavovima. Odustanite od daljnje rasprave ako uviđate da nailazite na zid.

 

Djevica

DjevicaRiješite se obaveza koje stalno odlažete. Ako ste neke ljude već prije trebali kontaktirati u vezi nekih dogovora, učinite to sada. Razgovori će se odvijati ležerno i sve će se odvijati bez zastoja. U ljubavi otvorenije pokažite osjećanja. Ukoliko niste usmeno vješti, biće dovoljno da partneru pošaljete romantičnu poruku.

 

Vaga

VagaOsjetićete snažan poriv za djelovanjem. Naviraće vam ideje o tome kako unaprijediti poslovanje, poboljšati zaradu ili uvjeriti nekoga u nešto. Brzina i odlučnost djelovanja biće ključni za ostvarivanje ciljeva, posebno ljubavnih. Partner od vas očekuje više odgovornosti, smatrajući da niste dovoljno angažovani oko djece i kućnih poslova.

 

Škorpija

ŠkorpijaIsticaćete se optimizmom i energičnošću. Na poslu ćete kolege uveseljavati vicevima, a onima kojima nedostaje radne motivacije pomagati i bodriti. Intelektualni kapaciteti biće istaknuti pa ćete briljirati u svim situacijama koje iziskuju rječitost i argumentaciju. Tokom večeri moguć je flert koji će prerasti u nešto ozbiljnije.

 

Strijelac

StrijelacKoncentracija vas neće najbolje služiti pa ćete posegnuti za većim količinama kafe ili ćete biti primorani da češće pravite pauze. Zaboravljaćete dogovore i obećanja, a izvjesna su i kašnjenja očekivanih uplata. Nedostajaće vam strpljenja i staloženosti u ljubavi. Međutim, budući da ste u dobrom ljubavnom razdoblju, većih problema ne bi trebalo biti.

 

Jarac

JaracOdnos s partnerom zaokupiće vaše misli. Koristićete svaku priliku kako biste mu se telefonski javili, tek toliko da mu čujete glas. Imaćete dovoljno energije za sve aktivnosti koje vas očekuju. Nadređeni će vas pažljivije slušati i biti skloniji izlaziti vam ususret. Prijatelj će s vama podijeliti svoj problem – ne širite to dalje.

 

Vodolija

VodolijaNemojte se opteretiti s previše obaveza, jer nećete imati dovoljno energije ni živaca. Bićete izloženi nerazumijevanju kolega ili ćete naletjeti na nervoznu stranku koja će se okomiti baš na vas. Osjećaj unutrašnjeg nemira uspjeće smiriti jedino vaš partner, koji će vas svojim objektivnim kritikama spustiti na zemlju.

 

Ribe

RibeLjubavni odnosi napreduju velikim koracima. Sve je više strasti u brakovima i vezama, a i samci su raspoloženiji za osvajanja. U poslu se dobro snalazite, svakom hoćete pomoći i stižete na vrijeme obaviti svoje obaveze. Moguće su vijesti iz inostranstva, putovanje ili nečiji dolazak kojem ćete se iskreno radovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info