Dnevni horoskop za 15.02.2017.

0

Ovan

OvanBićete neobjektivni i zaokupljeni sobom te zanemariti partnera. Uključite ga u svoje planove, pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja. Samci, ako niste spremni za trajniji odnos, kratko vrijeme samoće biće vam od veće koristi nego površna veza koja će vas samo iscrpiti. Pripazite na zdravlje, posebno na probavu.

 

Bik

BikNiste zainteresovani za površne situacije. Nesvjesne želje mogle bi vas motivisati na dovršavanje nekih neriješenih odnosa s ljudima oko vas. Trenutno imate emocionalnu snagu za ozbiljne razgovore koji bi mogli obnoviti staru vezu ili onu u kojoj se trenutno nalazite.

 

Blizanci

BlizanciS lakoćom ćete istaknuti svoje potencijale. Očekuju vas novčani dobici povezani s prijašnjim ulaganjima. Agresivnost i borbenost neke od vas natjeraće da učine ključni korak u svojoj karijeri, makar uz napore i stres. Poboljšana koncentracija uveliko će vam pomoći u svim nedaćama, najviše u ljubavnim.

 

Rak

RakPreviše lično doživljavaćete ljubavna dešavanja pa i preuzimati odgovornost za situacije koje s vama nemaju veze. Bitan vam je osjećaj unutrašnje sigurnosti koju ćete htjeti crpiti iz ljubavi, ali partner će biti okrenut sebi, a ne vama. Nemojte mu to otvoreno zamjeriti, jer možda je samo loše volje.

 

Lav

LavPrepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

 

Djevica

DjevicaIako ćete tjerati svoju volju, više uspjeha ćete postići osluhnete li potrebe okoline. Ukoliko uspijete svoju kreativnost i vrline istaknuti na najbolji način, otvorićete put ka ostvarenju cilja. Živjećete u skladu sa svojim svjetonazorom i novčanim mogućnostima i to će biti razlog za vaš unutrašnji mir i osjećaj zadovoljstva.

 

Vaga

VagaOmiljeni ste i nezamjenjivi u radnoj okolini. Neposrednošću i prijateljskim gestovima stvorićete sebi krug novih prijatelja. Uživaćete u spoznaji da se oko vas formira grupa istomišljenika. Slobodni će sve više razmišljati o jednoj šarmantnoj osobi, a zauzeti biti izloženi drugim iskušenjima – flert s nekim poprima ozbiljnije razmjere.

 

Škorpija

ŠkorpijaNapetost i nervoza koju osjećate posljedica su poslovnih zaostataka ili zaostataka u učenju. Napravite plan kako se riješiti tih zaostataka po danima i prioritetima, jer iscrpljujući se od posla niste nikome od koristi. Pokušajte se opustiti sportom ili šetnjom u prirodi, najbolje uz osobu koja vam je draga i ugodna za razgovor.

 

Strijelac

StrijelacS partnerom ćete uspostaviti vrlo kvalitetan odnos, čak i ako ste bili u svađi. Razgovaraćete o nekim temama kojih se prije niste doticali i shvatiti da su vas životne okolnosti udaljile jedno od drugog. Samci će ostvariti poznanstvo putem prijatelja, a planete podržavaju takve susrete i idućih dana.

 

Jarac

JaracKriza u koju je upao vaš i partnerov odnos je kratkotrajna, ali vam uzima puno energije. Mnogo je napora potrebno uložiti da biste riješili nesporazume i izveli stvari među vama na čistac. Što se tiče vašeg posla, ne ignorišite greške koje vam se događaju, jer bi posljedice mogle biti dalekosežnije nego što vam se sada čini.

 

Vodolija

VodolijaVraća vam se samouvjerenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste prije izvijesnog vremena eliminisali. Vaša ubjedljivost može donijeti rezultate ako budete u svemu iskreni.

 

Ribe

RibePojačajte mjere predostrožnosti kako biste izbjegli nepotrebne troškove ili nasjeli na nečije lažno obećanje. Bićete izloženi partnerovom lošem raspoloženju i ljubomori, a ni vi mu nećete ostajati dužni pa nisu isključene svađe. Pri sređivanju pravnih pitanja i kod sudskih sporova naići ćete na nepotrebno odugovlačenje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info