Dnevni horoskop za 14.02.2017.

0

Ovan

OvanPrihvatićete se nagomilanih kućnih poslova. Nemojte pretjerati, jer kad dođe veče od umora nećete imati snage čak ni da gledate televizijski program. Koliko god vas obaveze pritiskale, nemojte do zadnjeg trenutka odlagati kupovinu poklona voljenoj osobi. Mogli biste prekasno shvatiti da je ono što ste željeli da mu uzmete već rasprodano.

 

Bik

BikPredložite izlazak osobi do koje vam je stalo. Budete li se premišljali, sami sebi smanjujete šanse. Ostvariće se nečija očekivana ili obećana pomoć – ne zaboravite se zahvaliti. U bračnim odnosima dominiraće emotivni sklad i potreba da jedno drugom sve otvoreno govorite. Vozačima danas savjetujemo više opreza.

 

Blizanci

BlizanciPrivlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvijek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmjerite na nešto praktičnije.

 

Rak

RakPreispitajte ljubavne stavove, razmislite jeste li ispravno postupili u nekim situacijama. Odnosi u porodici možda se neće odvijati onako kako biste željeli pa ćete imati utisak da ste se udaljili od ukućana. Ako se u brak uvukla dosada, probudite zaspalu romantiku, pripremite intimnu večeru za dvoje.

 

Lav

LavNadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše gafove. Ukoliko se ne presaberete na vrijeme, tokom dana možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

 

Djevica

DjevicaOtvorena i iskrena komunikacija ključ je rješenja vaših teškoća. Moguća su raznovrsna dešavanja u porodičnom okruženju. Pokažite starijem članu rodbine koliko vam je stalo do njega. Vaša pomoć i savjeti biće mu nužni. Neće vam biti teško izdvojiti pozamašni novčani iznos za poklon partneru. Željećete na taj način iskazati ljubav.

 

Vaga

VagaIzloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima pa je savjet da sve što radite bude zakonski ispravno.

 

Škorpija

ŠkorpijaNemojte se potcjenjivati i zaboravljati na svoje kvalitete. Preveliku važnost pripisaćete pojedincima koji to ne zavređuju. U ljubavnim odlukama bićete skloni dramatičnosti i samo pogoršati odnos. Ipak, srećom to su prolazni trenuci koji neće ostaviti traga. Važne poslovne razgovore najbolje je da odgodite za neki drugi dan.

 

Strijelac

StrijelacZračićete nečim posebnim pa će se mnogi pogledi zadržavati na vama. Prijateljska osoba suprotnog pola posmatraće vas drugim očima, a nije isključeno da vam simboličnim darom diskretno otkrije svoja osjećanja. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva.

 

Jarac

JaracMožda ste zapali u prolaznu krizu i ne uspijevate uspostaviti zajednički jezik s partnerom, što ne znači da krizi nema kraja. Pretjerivaćete i partnera gušiti jadikovkama i prigovorima. Nemojte upropastiti sebi dan. Neka on protekne onako kako je to i predviđeno – u romantici. Zaboravite na rasprave i izgovorene riječi.

 

Vodolija

VodolijaDan je obilježen neprijatnostima na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.

 

Ribe

RibeDosada i jednoličnost narušavaće vaš entuzijazam i želju da se malo više pozabavite svojim brakom i partnerom. Moguće su i prepirke zbog ljubomore. Vaš ležeran odnos prema ukućanima izazvaće nečije negodovanje. Ne dopustite da se rodbina bračnog partnera upliće u vaše probleme. Dajte im na znanje da je vaš brak vaša stvar.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info