Dnevni horoskop za 13.02.2017.

0

Ovan

OvanIspunićete svoja emocionalna i poslovna očekivanja, posebno ako se potrudite staloženije da prihvatite izazove. Finansijske prilike će postati izvjesnije pa ćete lakše planirati i odlučivati za budućnost. Ljubavni zagrljaji i poljupci biće u drugom planu, jer partner rješava probleme iz svog roditeljskog ili rodbinskog okruženja.

 

Bik

BikProvjerite stanje na računu i pažljivo planirajte rashode. Finansijske obaveze zahtijevaće drugačiji pristup. Moraćete posegnuti za ušteđevinom ili posuditi novac kako biste podmirili troškove. U ljubavi neće biti bitnih promjena – vaš odnos se dobro razvija, iako premalo viđate partnera, jer je zauzet poslom.

 

Blizanci

BlizanciUkoliko pokušate da odjednom obavite gomilu stvari, nećete biti zadovoljni ishodom. Malo organizacije nije naodmet da napravite reda. Posvetite se poslovima u kojima će do izražaja doći vaše komunikacijske sposobnosti. Izbjegavajte nepromišljene reakcije, a pogotovo sputajte poriv da nekoga previše otvoreno iskritikujete.

 

Rak

RakPuni ste razumijevanja za druge ljude. Ipak pripazite, jer vam slijede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Obazrivo s novcem danas, jer ako se zaletite, kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete.

 

Lav

LavOčekuju vas troškovi vezani za druge ljude ili nepodmireni računi. Važne datume, dogovore i podatke nastojte zapisivati, a rokovnik ne gubite iz vidokruga. Oni koji kreću u kupovinu mogli bi se preračunati i potrošiti previše. Ne zanemarujte zdravlje!

 

Djevica

DjevicaAktivirajte svoje potencijale počevši od ranog jutra. Isto se odnosi i na one koji planiraju osvojiti osobu koja im se sviđa. Iako će vas dinamika i užurbani poslovni ritam umarati, istovremeno će vam predstavljati najpogodniji ventil za višak energije. Iako vam finansijska situacija nije blistava, ovih dana imaćete prilike riješiti veće probleme na tom planu.

 

Vaga

VagaInformacija koju ćete dobiti od prijatelja koristiće vam ako maštate o premještaju, napredovanju ili tražite posao nezaposlenom rođaku. Mogli biste preuzeti nečiju dužnost ili zamijeniti bolesnog kolegu. Osjećaćete se sumorno, ali i za to ima lijeka. Sati provedeni na svježem vazduhu pozitivno će djelovati na vaše raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaOslobodite se potisnutih osjećanja i uvjerite se u vlastitu unutrašnju snagu koja je velika. Raskinućete s ograničavajućim okolnostima i pronaći motiv za nešto novo i drugačije te aktivno prionuti na stvaranje pogodnijih odnosa i situacija. Ukoliko tokom dana osjetite potrebu za spavanjem, udovoljite tijelu i nemojte se boriti protiv takvih potreba.

 

Strijelac

StrijelacBićete nestrpljivi i skloni radikalnim rješenjima, zbog čega će trpiti međuljudski odnosi. Raščistite ljubavnu situaciju i tek tada gradite novu. Vezani će razmišljati o zajedničkom životu, kupovini stana ili podstanarskom životu, ali će to i odgoditi zbog nestabilne finansijske situacije. Ne gubite nadu, sve će se uskoro početi rješavati.

 

Jarac

JaracS mnogo strasti, posvetićete se onome što vas ispunjava. Planete će vam pomoći u ostvarenju planova, podstaknuti vas na otkrivanje novih stvari i osigurati nužnu dozu srećnih okolnosti. Više ćete čitati, biti otvoreniji za nove ideje i sretati ljude koji vam iz svog iskustva mogu ponuditi konkretan odgovor ili pomoć.

 

Vodolija

VodolijaPosvetite više pažnje međuljudskim odnosima i držite se po strani tračeva na radnom mjestu. Razmišljaćete o tome koliko je partnerova kritika na vaš račun opravdana. Možda druga strana neke stvari vidi bolje od vas pa nije naodmet poslušati je. U kakvim god se problemima nađete, prihvatite to zrelo i mudro, jer ćete ih smireni lakše moći riješiti.

 

Ribe

RibePrenaglašeni optimizam i sklonost precjenjivanju svojih mogućnosti, mogli bi vas dovesti u manje neprilike. Nećete se najugodnije osjećati s partnerom. Ljubomora i nepovjerenje opterećivaće vaš odnos. Bićete skloni zaobilaženju istine, ali partneru to neće promaknuti. Večernji sati donose više mirnih trenutaka u vašu porodicu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info