Dnevni horoskop za 11.02.2017.

0

Ovan

OvanU atmosferi opšteg haosa, vaša racionalnost je na nivou, precizno pravite razliku između bitnog i nebitnog, ali drugi ljudi to ne mogu da prate. To vas izluđuje i ako ne nađete način da izbacite višak tenzije, ona će izbiti tamo gdje je najmanje očekujete.

 

Bik

BikKada shvatite da vam ponestaje koncentracije i strpljenja, prekinite s obavezama i nastavite sutra tamo gdje ste stali. Bićete odsutni duhom i raditi samo ono što vas zanima i što volite. Vodite računa o načinu kojim se obraćate ukućanima. Bićete skloni povišenom tonu i dijeljenju lekcija, a njima se takvo ponašanje neće svidjeti.

 

Blizanci

BlizanciNiste u formi, a posla imate preko svake mjere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodijelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

 

Rak

RakUživaćete u preporođenim osjećanjima i zajedničkim aktivnostima s partnerom. Priuštite dragoj osobi poseban izlazak. Posvetite više vremena i pažnje najmlađima. S novcem oprez! Moraćete racionalnije raspolagati kućnim budžetom i više misliti na budućnost. Ako planirate kupiti automobil ili prodati nekretninu, pričekajte bolje dane.

 

Lav

LavNi u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao i u druženju, iako za ovo prvo ni nećete imati prilike. Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama i susretima s prijateljima. Ljubavni odnosi su skladni. Neriješena situacija iz prošlosti postaće vam jasnija.

 

Djevica

DjevicaU nekim situacijama nećete biti prisutni duhom. U mislima ćete lutati negdje drugo i djelovati rastreseno. Osjetićete potrebu za samoćom, ali ako budete prisiljeni boraviti među ljudima koji vas iritiraju, moraćete se prilagoditi. Tok zbivanja ili nečiji nehotičan postupak razotkriće probleme koje ste dugo vremena gurali “pod tepih“.

 

Vaga

VagaNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti kod rodbine u drugom gradu, dok će roditelji iskoristiti svaki trenutak da budu što više sa svojom djecom. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno. Dobra zabava je zagarantovana.

 

Škorpija

ŠkorpijaNedostajaće vam samostalnosti, zavisićete od raspoloženja i odluka drugih. Vidjećete probleme tamo gdje ih nema, a sve će to biti posljedica nezadovoljstva. Najbolje se pritajiti, smireno i otvoreno razgovarati o problemima i tako omogućiti bližnjima da vas shvate. Priuštite sebi više odmora, opuštanja i druženja s dragim ljudima.

 

Strijelac

StrijelacPred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vijesti koje dobijate nisu prijatne, ali ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidjećete da je u pitanju rijetka prilika koju morate da iskoristite.

 

Jarac

JaracČini se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se riješite svih obaveza i neko vrijeme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju.

 

Vodolija

VodolijaU ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. Suzbijte ljubomoru, ne donosite brzoplete odluke i ne iskušavajte partnerovo strpljenje. Kada se strasti smire, mogli biste požaliti. Negativnu energiju i nemir pretočite u rad ili sportske aktivnosti. Ukoliko osjetite glavobolju, možda biste trebali otkazati neke obaveze i osigurati sebi mir i odmor.

 

Ribe

RibeVašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama, nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info