Februar: 8 trenutno najpopularnijih frizura

0

Da li volite da pratite moderne trendove i da se uvijek osjećate privlačno? Na pravom ste mjestu! Sljedećih osam frizura trenutno su mega-hit u svijetu te vam mogu poslužiti kao inspiracija za sljedeći odlazak kod frizera.

 

Ova privlačna bob frizura ima glatke pramenove koji se nježno spuštaju u raskošne talase te na taj način cjelokupnom izgledu daje teksturu i volumen.

 

Trenutno jedna od najpopularnijih frizura dodatno je poboljšana različitim nijansama kestenjaste boje.

 

Čisto plava kosa dužine do brade i teksturom na vrhovima stvara neodoljivi utisak i ističe eleganciju samog stila.

 

“Začinite” svoje uvojke pomoću ove jedinstvene frizure koja je puna života, a koja se odlikuje kraćim pramenovima koji uokviruju lice dok duži nonšalantno padaju u suprotnu stranu.

 

Kratko ošišane strane i kosa koja je duža na vrhu stvaraju frizuru koja je energična, moćna i privlačna.

 

Sombre nijanse dodatno ističu stepenaste šiške koje se pretvaraju u nježne talase koji stvaraju žestok i moderan, ali i ženstven izgled.

 

Ovaj bogati, puterasto plavi stil mješavina je šiški koje sežu od očiju i pramenova koji sežu do ramena te stvaraju elegantan, ali ozbiljan stil.

 

Nova, sjajna nijansa višnje garantovano pomaže da dobijete zavodnički izgled. Nestrukturisani talasi koji dodaju volumen samo su jedan način da pokažete ovu fenomenalnu boju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info