Dnevni horoskop za 06.02.2017.

0

Ovan

OvanDruštveni život donijeće vam mnogo ugodnih i srećnih trenutaka, a poslovni dogovori će se odvijati na zamišljeni način. Neko će shvatiti da ste vi u pravu i da bi bilo dobro prihvatiti vaše mišljenje. Imaćete istaknutije odnose s rodbinom vašeg partnera ili će vaš brat ili sestra biti u finansijskim problemima pa ćete im pomoći.

 

Bik

BikU sklopu radnoga mjesta pružiće vam se prilika da se razvijate ili obogatite uobičajenu rutinu. Oni koji su u potrazi za dodatnim izvorom zarade, mogli bi dobiti poziv na informativni razgovor. U brak unesite više “ludosti”, budite izazovniji i maštovitiji. Zdravlje vam je osrednje, ali to nije prepreka da više poradite na svom izgledu.

 

Blizanci

BlizanciPodrška koju ćete dobiti od važne osobe biće bitna u raspletanju nesporazuma. Uživaćete u razonodi i strasnom flertu koji će vam priuštiti posebno zanimljiva osoba. Verbalnom snalažljivošću i osjećajnošću unijećete mir i stabilnost u bračne odnose, a ugodni trenuci s partnerom očekuju vas tokom večeri.

 

Rak

RakObavite poslovni razgovor, potpišite ugovor i pripremite se za ozbiljan ljubavni razgovor. Raščistićete odnos iz prošlosti, ali iskreno se pitajte je li to odluka iz srca ili razumska procjena. Pronađite načina za novo zbližavanje, ne čekajte da se neke stvari riješe same od sebe. Slijedi vam razgovor sa starijim članom porodice.

 

Lav

LavU poslu ćete zauzeti odlučniji i nepokolebljiviji stav koji će uroditi odličnim rezultatima. Nezaustavljivo ćete koračati naprijed, rušiti sve prepreke i nizati uspjeh za uspjehom. Mogli biste primiti nekoliko pohvala ili nagrada za uložen trud. Poslije posla pronađite neki miran kutak gdje ćete se odmoriti i srediti svoje misli i tijelo.

 

Djevica

DjevicaAko se odlučite žrtvovati za privatni život zbog profesionalnog, budite spremni nositi se i s posljedicama. Poslovni život biće ležerniji i ugodniji ako ljubavne probleme ostavite izvan radnog mjesta. Nedostajaće vam energije i entuzijazma pa biste obaveze mogli stalno odgađati za drugi dan i tako stvoriti nepotrebnu zbrku.

 

Vaga

VagaOporavićete se od poslovnih teškoća, ali i dalje ste osjetljivi i ranjivi. Ako ćete svoje sposobnosti vezivati za putovanja, strane jezike, umjetnost ili doškolovavanje, bićete vrlo uspješni, čak i nagrađivani. Lako ćete sklapati nova poznanstva pa biste u radnoj sredini mogli steći i simpatije osobe suprotna pola.

 

Škorpija

ŠkorpijaNišta vam neće predstavljati problem. Ljudi će vas prihvatati, poslovni partner cijeniti, a šefovi posmatrati sa simpatijama. Shvatićete da je za uspjeh ponekad dovoljan jedan šarmantan osmijeh. Pravi je trenutak da izađete iz nečije sjene i nametnete se. Zanemarite partnerove slabe strane i pokažite više smisla za ustupke i praštanje.

 

Strijelac

StrijelacVišak energije biće razlog vaših pojačanih aktivnosti na više životnih područja. Kako se u svemu tome ne biste izgubili, na vrijeme se organizujte i koliko god možete pridržavajte se postavljenog plana. Pripazite kako ne biste precijenili vrijednost nekih predmeta i platili za njih više nego što vrijede. Dan nije dobar za kupovinu.

 

Jarac

JaracPoslovne obaveze se povećavaju i nameću naporniji ritam, a u nekim važnim situacijama nećete imati podršku kolega ili šefova. To vas ne bi smjelo skrenuti sa zacrtanog puta, posebno ako upotrijebite malo više diplomatskog takta. Moguć je susret s osobom koja će pokrenuti lijepe uspomene ili početak ljubavne veze.

 

Vodolija

VodolijaOsjetićete poštovanje sredine u kojoj se krećete, zbog toga ćete raširiti krila i postati uspješniji i prodorniji. Poslodavci će prihvatiti vaše ideje i malim, ali značajnim pohvalama motivisati vas da budete još efikasniji. Dobra koncentracija, kreativnost i maštovitost biće od velike koristi umjetnicima i osobama slobodne profesije.

 

Ribe

RibeSretaćete ljude neobičnog ponašanja i nepraktične u poslovanju. Moraćete sređivati jednostavne stvari koje su drugi zakomplikovali. Istaknuta je različitost mišljenja u vašoj radnoj sredini – pristanite na ustupke. Ljubav će se odvijati u atmosferi strasti i impulsivnosti, ali i nestabilnosti. Ipak, nemojte da brinete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info