Dnevni horoskop za 05.02.2017.

0

Ovan

OvanDan je pogodan za kupovinu. Mogli biste dobiti značajan popust ili po povoljnoj cijeni naći nešto čime ćete ukrasiti unutrašnjost svog doma. Nikako se nećete uspijevati prisiliti na obaveze. Dan ćete provesti pred računarom, pretražujući internet. Imajte na umu da ćete se kad – tad morati posvetiti poslovima.

 

Bik

BikRadovaće vas nečije priznanje da ste u nečemu bili u pravu. Poznanik kojem ste svojevremeno dali savjet, mogao bi vam se zahvaliti, jer ste mu pomogli. Očekuje vas veće emotivno prožimanje s partnerom. Zaljubljenost će biti sve jača pa ćete jedva čekati da se nađete nasamo. Samci, večeras se pripremite za nova ljubavna uzbuđenja.

 

Blizanci

BlizanciDanas ste vrlo aktivni, ali i dalje imate problema s otpuštanjem prošlosti i poslova koje ste juče ostavili nedovršenima. Podsjetite se kako ne postoji pravi razlog držanja za ideju koja je odavno pokazala kako nije korisna. Ako neko uđe u vaš život i pokaže vam nešto novo, iskoristite to do kraja.

 

Rak

RakEmocionalno sidro koje vas je vezivalo za dom i porodicu danas nije toliko stabilno, jer su vaše emocije podignute na viši nivo i lutaju po visokim duhovnim vodama. Srećom, nema mnogo toga što bi vas sprečavalo u tome osim vaših ličnih granica koje morate postaviti. Ako mislite da nakon svega možete još nešto naučiti, lako ćete ih pomjeriti.

 

Lav

LavRasprava s članovima porodice pridonijeće promjeni vaših stavova. Ipak, teško ćete im to priznati. Pređite preko onoga što je bilo i konačno postignite sporazum oko bitnih pitanja. Suzdržite se od nepromišljenih izjava, kojima biste mogli dovesti u pitanje budućnost ljubavnog odnosa. Previše kritikujete partnera koji od vas očekuje više pažnje i nježnosti.

 

Djevica

DjevicaKoliko god se pokušavali vidjeti ozbiljnim očima, trenutno ste u razdoblju u kojem popuštate oštre uzde koje zauzdavaju vaše misli. Ova promjena neće se dogoditi odjednom niti ujednačenim ritmom, sve dok ne izgradite trenutak u kojem ćete se u potpunosti odvojiti od svoje sigurnosti.

 

Vaga

VagaAko ste prekinuli ljubavnu vezu, nemojte zbog ponosa propustiti priliku da zamolite partnera za razgovor. Ne očekujte da druga strana napravi prvi korak, posebno ako ste je nečim uvrijedili. Moglo bi vam nestati elana da kućne obaveze privedete kraju. Ako do sada niste, krajnje je vrijeme da partnera privolite da vam više pomaže.

 

Škorpija

ŠkorpijaSticajem okolnosti, mnoge obaveze su pale na vaša leđa. Izostaće pomoć koju očekujete, naročito od strane bračnog partnera. Mislite više na sebe i svoja zadovoljstva. Učinite sebi neku sitnu radost, kupite nešto što će vam podići raspoloženje ili posjetite frizera, jer vam i novi izgled može osvježiti dan.

 

Strijelac

StrijelacAko ste se udaljili od partnera, vrijeme je da razgovarate o problemu. Ipak, prije nego krenete s kritikama na njegov račun, ne zaboravite i na komplimente, jer vaš partner treba i podršku. Pripazite na urednost doma, jer je moguće da vam na vrata pokucaju nenajavljeni gosti.

 

Jarac

JaracPorast porodičnih obaveza obilježiće dan, a mnogi će vam se obraćati za pomoć ili savjet. Bićete privrženi prijateljima, djeci i članovima porodice. Očekuje vas poziv na proslavu, kućnu zabavu ili izlazak pa nije isključen susret s nekim ko će vas očarati svojim šarmom i privlačnim izgledom.

 

Vodolija

VodolijaNe govorite drugima sve što mislite. Ono što ste možda rekli u dobroj namjeri, neko bi mogao shvatiti kao kritiku ili uvredu. Neko će se jako truditi da vas osvoji. Iako ćete to smatrati romantičnim, nemojte se upuštati u dublje veze dok drugu stranu malo bolje ne upoznate.

 

Ribe

RibeBudite aktivni i preduzetni. Obavite neodgodive obaveze što prije, jer sutra nećete imati toliko energije i spretnosti kao danas. Priuštite sebi dan proveden na omiljeni način bilo da je riječ o izletu, sportskim aktivnostima, gledanju filmova ili kafi s prijateljima. Neki će se spremati na putovanje ili će očekivati posjetu drage osobe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info