Dnevni horoskop za 31.01.2017.

0

Ovan

OvanNerviraće vas sitnice, a nekim poznanicima koje ćete sresti nećete se previše razveseliti. Ukoliko osjećate zasićenost dešavanjima, provedite neko vrijeme sami – sebi ćete biti najbolje društvo. Razmislite o svemu što vam se događa, jer biste mogli doći do zanimljivih spoznaja i uzroka svojih problema.

 

Bik

BikAko osjetite umor i zasićenje, pomoći će vam nekoliko sati opuštanja, kafa s prijateljima ili popodnevni odmor. Partner bi vas mogao iznenaditi poklonom ili izljevima nježnosti koji će vam uljepšati dan. Imaćete uspjeha u intelektualnim aktivnostima, a vaše ideje naići će na dobar odjek kod šefova.

 

Blizanci

BlizanciZbog neraspoloženja i malodušnosti imaćete osjećaj da je svima bolje nego vama. Eliminišite takvo stanje druženjem s pojedincima koji vas uvijek razumiju, ali i znaju nasmijati. Zatražite savjet, otvorite se. Ne žalite za nekim propuštenim prilikama – ne vrijedi vam se nervirati oko stvari na koje više nemate uticaja.

 

Rak

RakBićete raspoloženi za izlaske i ostale društvene sadržaje. Ako ste slobodni, u većem društvu mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Ako ste nedavno sklopili radni odnos ili dobili unapređenje, utvrdićete da ste opravdali povjerenje koje vam je iskazano. Nekima je moguća vijest iz inostranstva.

 

Lav

LavIz tuđih iskustava lakše ćete shvatiti šta vam se događa i doći do rješenja vlastitih problema. Planetarni položaji upućuju na bavljenje nasljedstvom, nekretninama ili novčanim ulaganjima. Provjerite stanje na računu, platite režije i potražite izgubljeni račun ili potvrdu.

 

Djevica

DjevicaBićete okretni i brzo ulaziti u suštinu stvari, ali nedostajaće vam takta i popustljivosti. Dešavanja na ljubavnom planu natjeraće vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenje odluka. Partner neće imati strpljenja čekati na nešto što ste mu obećali. Na radnom mjestu suočićete se sa zabušavanjem saradnika i kolega.

 

Vaga

VagaBićete dopadljivi i više ćete ulagati u njegovan izgled. Ukoliko želite da promijenite frizuru ili boju kose, danas je idealan dan za to! Do dragocjenih otkrića o sebi i ljudima koji vas okružuju doći ćete u trenucima samoće pa nemojte pristajati na druženje i izlaske ako vam nije do toga.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrepustićete se zbivanjima bez opterećenja. Mlađi će biti u potrazi za društvom i glavni zabavljači. Ljubavna zbivanja su na prekretnici. Ukoliko želite da ih usmjerite u željenom smjeru, djelujte brzo. Na pomolu su i nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane.

 

Strijelac

StrijelacNemojte se nervirati zbog svake sitnice, jer se na taj način nepotrebno iscrpljujete. Prihvatite da neke stvari morate obaviti, ma koliko god vam teško pale. Pronađite ravnotežu i u moru obaveza odvojite vrijeme samo za sebe. Spremni ste na nova ljubavna iskustva, ali izostaće prave inicijative s druge strane.

 

Jarac

JaracNapete porodične situacije otklanjaćete humorom, a izlasci s prijateljima biće djelotvorni protiv osjećaja dosade. Bez obzira na godine, željećete uraditi nešto za sebe i proširiti znanje. Mnogo vremena provodićete na internetu u potrazi za informacijama koje trebate. Neki će se zbližiti s osobom s kojom održavaju platonski odnos.

 

Vodolija

VodolijaPredstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.

 

Ribe

RibeSusretaćete se s različitim mišljenjima i stavovima, ali znaćete ispravno reagovati. Imaćete jasan uvid u zamršene i neizvjesne situacije, a samim tim i načine njihovog rješavanja. Bićete skloni pretjeranoj psihofizičkoj aktivnosti, što će pojačati osjećaj umora i podstaknuti vas da usporite ritam.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info