Dnevni horoskop za 30.01.2017.

0

Ovan

OvanSvoj ljubavni život ste matematički izračunali pa, po vašem mišljenju, ne postoji šansa da stvari ne budu onakve kako ste ih vi zamislili. Previđate da nije lako predvidjeti razvoj događaja, naročito ako su u odnose uključene i emocije.

 

Bik

BikSva vaša pažnja usmjerena je na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vijest je da je rješenje jednostavno i za vas povoljno. Poslije velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

 

Blizanci

BlizanciObuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera u okruženju mogu da izdvoje ekipu ljudi s kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gdje interes vlada, ljubav i saosjećajnost spavaju.

 

Rak

RakPrivodite kraju mnoge zaostale poslove zbog kojih ste se mučili izvjesno vrijeme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osjećaj male pobjede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

 

Lav

LavDan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbjegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vijesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom.

 

Djevica

DjevicaSvjesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Iako ćete uložiti mnogo truda, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

 

Vaga

VagaNezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vrijeme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

 

Škorpija

ŠkorpijaUkoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vrijeme je da se opustite, ali izbjegnite alkohol.

 

Strijelac

StrijelacPripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaku marku. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice.

 

Jarac

JaracUkoliko imate problematične odnose u radnom okruženju, ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Poslije preraspodjele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

 

Vodolija

VodolijaUkoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrednosne papire, budite na oprezu, jer nije povoljan trenutak za to. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

 

Ribe

RibeIznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku, jer će sve djelovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt, koji će vas poljuljati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info