Dnevni horoskop za 25.01.2017.

0

Ovan

OvanMoć zapažanja biće oslabljena. Vidjećete samo ono što želite vidjeti. To bi vas moglo dovesti u zabludu koja će biti podsticaj za prepirku s bližnjima. Teže ćete podnositi napore. Sve vezano za posao s mukom ćete završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa se posvetite prijateljima.

 

Bik

BikUkoliko se bavite poslom koji iziskuje česte kontakte s ljudima, naići ćete na dobar prijem i uspješno ostvariti ideje. Neka dešavanja će uticati na promjenu vaše životne filozofije. Možda ćete planirati putovanje koje može biti povezano s poslom. U ljubavi vam kreće nabolje pa je dan dobar za pomirenja i nove emocionalne početke.

 

Blizanci

BlizanciViše ćete analizirati i prisjećati se raznih iskustava. Životne spoznaje natjeraće mnoge na nove korake, možda štednju ili samodisciplinu. Ako vas je splet okolnosti udaljio od partnera, imaćete priliku da učvrstite odnos i unesete nešto novo. Slobodni bi se trebali iskrasti iz svoja četiri zida i, ako ništa više, onda se barem dobro zabaviti.

 

Rak

RakBudite tolerantniji prema drugima. Pokušajte ih razumjeti, a ne sve gledati samo iz svog ugla viđenja. Ako se ne slože s vama, razmislite o njihovim razlozima. Možda vam promiče ono što je drugima potpuno jasno. Partner traži više slobode pa odmah sumnjate na nevjeru. Možda ga previše želite kontrolisati, čime ga i sputavate.

 

Lav

LavIzvjesni su povećani troškovi. Možda ćete izdvojiti veći novčani iznos za popravak, registraciju vozila ili shvatiti da stari telefon ili računar morate zamijeniti novim. Planete će mnoge Lavove podstaknuti na uljepšavanje pa ćete češće posjećivati salone ljepote ili ćete priuštiti sebi omiljeni komad odjeće.

 

Djevica

DjevicaLjubavna događanja ili obaveze oko djece ispuniće vam dan. Bićete aktivni i rado pomagati drugima, bilo svojim savjetima ili postupcima. Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, a drugi će svoje slobodno vrijeme posvetiti hobiju ili rekreaciji.

 

Vaga

VagaPlanete upućuju na aktivnosti koje će vas nakratko udaljiti od ostalih zbivanja. Možda krenete u renoviranje stambenog prostora, preseljenje ili tek generano spremanje, dok će ostali na neki drugi način preuzeti veće odgovornosti ili rješavati tekuće probleme. Razgovor sa starijim članom porodice neće završiti na očekivan način.

 

Škorpija

ŠkorpijaPuni ste energije i dobro raspoloženi. Ugodno ćete se provesti i opustiti na društvenim okupljanjima. Slobodni će biti prodorniji i neposredniji u nastojanju zadobijanja pažnje suprotnog pola. Postoji velika mogućnost razvijanja ljubavnog odnosa s osobom na koju ranije niste obraćali požnju.

 

Strijelac

StrijelacSusret sa simpatijom biće poseban,posebno ako ste tek ušli u vezu. Što se tiče posla, nećete se morati previše naprezati kako biste nešto priveli kraju. Štaviše, neki bi se mogli prepustiti ljenčarenju, opušteno ispijati jutarnje kafice s kolegama i neobvezno čavrljati.

 

Jarac

JaracPred vama je dan pun događaja. Nešto ćete u posljednji trenutak dogovarati ili odgađati, mijenjati plan i raspored, spakovati kofere za pet minuta i krenuti na kraći put. Možda vas iznenadi vlastita susretljivost i neočekivani naleti simpatija prema osobi koju nedovoljno poznajete. Nije isključeno da idućih dana dođe i do dubljeg zbližavanja.

 

Vodolija

VodolijaZbog nepredvidljivih situacija na poslu ili komunikaciji, imaćete veću potrebu za osamljivanjem, posebno od ljudi koji vam oduzimaju energiju i remete mir. Odmah će vam biti jasno da nije vrijeme za veće poduhvate. Unatoč nemiru, dobro ćete se nositi s novonastalom situacijom i na sve gledati s humorom, ali i dobrodošlom ironijom.

 

Ribe

RibeOslonite se na svoje komunikacijske vještine. Čak i ako vam se čini da su vam šanse minimalne, polučićete uspjeh na račun šarma i privlačnosti. Ako ste nekog uvrijedili riječima ili ste svjesni da ste pogrešno postupali, dan je odličan za priznavanje krivice ili se barem pokušajte izviniti. Napravite taj prvi korak!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info