Dnevni horoskop za 21.01.2017.

0

Ovan

OvanDan je kao stvoren za sport, igru i zabavu. Uživaćete u uljepšavanju i kupovini. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment ili priznanje. Lako ćete sticati simpatije i povjerenje ljudi. Budete li otvoreni prema novim spoznajama, uživaćete u druženju s osobama drugačijeg svjetonazora. Nekima predstoji kafa sa zanimljivom osobom.

 

Bik

BikNedostajaće vam uravnoteženosti koja bi vam pomogla da s više razumijevanja pristupate tuđim prohtjevima i ostvarujete skladne odnose s bližnjima. Ići ćete iz krajnosti u krajnost. Bićete aktivni i dinamični, ali i neumjereni u postupcima. Podlijegaćete ljubomori i sumnjati u partnerove postupke i namjere. Klonite se pretjerivanja.

 

Blizanci

BlizanciMnogo toga odvlačiće vam pažnju od braka. Shvatićete da niste u potpunosti iskreni prema partneru. Biće vam potrebno malo više opuštenosti i lukavosti i ljubavno ispunjenje vas neće zaobići. Bitno je da ne potpadnete pod uticaj tračeva i pritiska ljudi koji vam ne žele zlo, ali ni dobro. Moguća je posjeta zdravstvenoj ustanovi.

 

Rak

RakRaspolagaćete zavidnom količinom energije i dozom optimizma, posebno kada su u pitanju ljubavni život ili lični interesi. Ukoliko organizujete proslavu rođendana ili pozivate prijatelje na ručak, uživaćete u svakom trenutku. Prijatelj vam pomaže da riješite porodični problem. Njegovo viđenje vašeg problema otvoriće vam oči.

 

Lav

LavDom će biti mjesto glavnih događanja pa možete očekivati razne situacije. Jedni će krenuti u čišćenje, spremanje i preuređenje, drugi voditi rasprave s ukućanima. Možda ćete ugostiti poznanike ili organizovati neku proslavu. Uživajte u onom s čim trenutačno raspolažete i nemojte ustrajati na zbivanjima koja ne zadovoljavaju vaš ukus i potrebe.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas dinamičan dan, a neki neće moći bez vaše pomoći. Mnogo toga proteći će u očekivanju porodičnog događaja. Kupovaćete sitnice za dom, napuniti frižider potrepštinama i opuštati se uz omiljene serije. Neki će razonodu pronaći u šetnji s kućnim ljubimcem.

 

Vaga

VagaMlađi će biti spremni na akciju pa većina neće znati šta je dosada. Bićete organizator izlazaka ili zabave i omiljeni u krugu prijatelja i poznanika. Kućna atmosfera može poprimiti dinamične razmjere pa ćete jedva čekati da ostanete sami, ispratite goste ili završite s, ne baš omiljenim, kućanskim obavezama.

 

Škorpija

ŠkorpijaRiješićete neke stvari sami sa sobom. Stavićete tačku na situacije koje su vas u bliskoj prošlosti koštale nerava. Ako ste u fazi zavođenja, pokolebaće vas otežana komunikacija sa simpatijom. Nemojte paničiti ili zapasti u depresiju. Na dobrom ste putu, ali je potrebno više strpljivosti. Tada će sve i krenuti.

 

Strijelac

StrijelacNaporan životni ritam mogao bi ostaviti traga na vašem tijelu i psihi. Potrebno vam je malo mira kako biste se odmorili. Zato dan posvetite tome – odgodite druženja, naročito s pojedincima nakon čijeg kontakta redovno osjećate umor. Ljubavni sklad biće prijeko potreban za uobičajeno funkcioniranje pa bi bilo dobro da ne budete kritični prema partneru.

 

Jarac

JaracNemojte dopustiti da vam bilo ko ili bilo šta pokvari uživanje u danu. Ako ste planirali putovanje ili izlazak, onda to i učinite. Aktivan društveni život urodiće novim poznanstvima. Ako ste nezadovoljni vezom i osjećate se zanemarenima, dopustite novim ljudima ulazak u svoj život. Nemojte pristajati na ono što vam ne čini dobro.

 

Vodolija

VodolijaUticaj Mjeseca u znaku Škorpije povećava mogućnost iznenađenja u vašem komšiluku, domu, promjene u životima rođaka te nagovještava prolazne smetnje u telefoniranju i slanju poruka. Mogući su preokreti na intimnom planu. Ljubavne probleme rješavajte odmah, ne čekajući da nesporazumi poprime veće razmjere.

 

Ribe

RibeIsplanirajte dan tako da ga što više provedete s porodicom ili prijateljima. Ne opterećujte se problemima koje ne možete riješiti i ne zamarajte se kućanskim obavezama – uvijek ih stignete obaviti. Prijatelji ili rođaci mogli bi vam pokucati na vrata pa ćete se dobro zabaviti u njihovom društvu. Opustiće vas neobavezni razgovori i vesela atmosfera.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info